Wie een Word lid van WhatsApp groep wilt, kan niet alleen puur stuntelen - alleen de beheerder kan de wat hier te doen .. De boodschapper heeft niet alleen vanwege de chat-functie, waardoor iedereen foto's, smileys, voice en SMS-berichten kunt delen met vrienden non-stop, dus erg populair. Vooral de functie van de groep chats, waarover men gemakkelijk gelijktijdig kan splitsen berichten met meer dan één persoon heeft gedaan aan haar gebruikers.

Een korte intermediaire toestand met een afbeelding uit vakantie of 's avonds met vrienden planning kan worden gerealiseerd zo super eenvoudig. Het maakt niet uit waar de chat-partner te gebeuren, of ze chatten met Android of iPhone of kunt communiceren via de tablet met de WhatsApp voor iPad download. Maar je kunt eigenlijk deelnemen aan elke WhatsApp groep of je speciale rechten nodig? Dit zal hieronder worden toegelicht.

Word lid van WhatsApp groepJe hoeft niet wilt deelnemen aan een WhatsApp groep, maar hoe? We helpen. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Word lid van WhatsApp groep - alleen de beheerder

Groepchats in WhatsApp zijn structureel gesloten groepen. Zeg, die geen deel uitmaakt van deze groep heeft geen toegang tot de inhoud van het gesprek niet ontvangen, noch is het voor hem mogelijk om mee te eenvoudig te krijgen. Alles wat in de groep wordt gecommuniceerd, is alleen bedoeld voor de ogen en oren van de groep en toegankelijk. Gewoon een WhatsApp Lid worden van groep dan ook niet kan. Wat je nodig hebt is dit de goodwill van de beheerder van de groep. Dus als je wilt per se in een bepaalde groep Chat in, moet gutstellen met de groep beheerder en vraag hem om hem te nemen. Was het overtuigend met zijn betoog, kan de beheerder van een nieuw lid van de groep uit te nodigen als volgt:

nieuwe leden toevoegen aan de groep

Zoals reeds vermeld, is er geen truc, maar een groep met WhatsApp join. Als u nieuwe chatpartner voeg een groep de enige die de "power" om de beheerder van deze groep. En hoe het wordt gedaan: In stap 1 moet de beheerder zijn Messenger starten en bellen met de groeps-chat vraag.

WhatsApp Lid worden van groep Admin(Foto: WhatsApp / Redactie)

het is in groeps-chat, waarin een nieuw lid toe te voegen, klikt hij in stap 2 op de menuknop, de drie onderling loodrechte punten. Daar wordt de groep Info optie kunt dan kiezen. Nu een nieuw scherm met de informatie van de groep verschijnt. in de 3&# 46; stap wordt geklikt in de rechterbovenhoek van het pictogram persoon met een plus. veel meer chat-partners over dit icoon kan worden toegevoegd. Over het geheel genomen WhatsApp chatgroepen toegestaan ​​tot 50 personen.

WhatsApp Lid worden van groep toevoegen(Foto: WhatsApp / Redactie)

is in 4&# 46; stap klikte op de icoon, de lijst met contactpersonen wordt genoemd, waarin de persoon in kwestie kan nu worden geselecteerd. in de laatste stap De nieuwe chatpartner kan worden toegevoegd door het bevestigen met OK uiteindelijk. De beheerder komt ook met een tweede variant van het doel. Het kan selecteren toe te voegen, en laat mensen om de WhatsApp-groep met behulp van de groep informatie het bereik van de deelnemers en vooral de deelnemers aan te sluiten.

Word lid van WhatsApp groep nieuwe persoon(Foto: WhatsApp / Redactie)