gemakkelijk veranderen WhatsApp aantal en de overdracht rekening

Nieuw telefoonnummer? We laten zien hoe u Change WhatsApp nummer en de rekening kan migreren naar het nieuwe nummer. lees & verder te chatten!

Gebruikers die de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon contract en krijgen een nieuw telefoonnummer kan gewoon nemen hun lopende rekening met WhatsApp. Omdat bijvoorbeeld bij het downloaden van WhatsApp voor iPad of andere apparaten te gebruiken het telefoonnummer van de smartphone nodig is, moet ook worden er veranderd. Het maakt niet uit welk apparaat wordt gebruikt om de boodschapper, de procedure is overal gelijk.Change WhatsApp nummer

WhatsApp aantal change - wanneer doet dit zinvol?

Er zijn nog steeds keer opnieuw en opnieuw dat de gebruikers veranderen hun telefoonnummer. De meest voorkomende is waarschijnlijk een nieuwe mobiele telefoon contract. maar sommige gebruikers veranderen hun telefoonnummer nu en dan afscheid nemen van oude contacten. Zelfs als in het buitenland, is het zinvol als u het nummer te wijzigen in de Messenger: Of het nu vakantie of jaar in het buitenland, die verblijft buiten Duitsland, komt meestal goedkoper als er een prepaid-kaart bezorgd. De voordelen zijn duidelijk:* Alle contacten beschikbaar en hoeven niet handmatig worden overgezet.* Alle chats en groepen worden hersteld dankzij de back-up. Dus je hoeft niet op te geven haar zo ver uit de gesprekken.

Het veranderen van de Number: Hoe werkt het?

Een voorwaarde voor de verandering die het nieuwe nummer al actief is. Dat wil zeggen, oproepen en SMS-berichten zou al mogelijk zijn. Het uitvoeren van de nummer-verandering heeft de volgende gevolgen:

  • De rekening van het vorige nummer wordt verwijderd en zelfs wanneer de contacten verwijderd. Het is dan niet meer zichtbaar.
  • Er zal een migratie. Dat wil zeggen, blijven alle gegevens van de rekening als groepen, Profile, chats, en accountinformatie ontvangen en "alleen pull".De wijziging wordt voltooid in een paar stappen, die minder dan vijf minuten in beslag neemt. Hiervoor wordt het menu geopend en wordt de instelling van de optie aangeklikt.Verander WhatsApp Number MenuToen in het venster instellingen van het account en selecteer Nummer wijzigen in het volgende venster van de sub-post.Wijzig WhatsApp nummer ProcedureNu is de gebruiker is er bijna al. eerst een tussenproduct referentiebladzijde wijzigen in het nummerveld. Door te klikken op Next, de gebruiker gaat om het venster waarin u de WhatsApp nummer kan veranderen. Hier, moet de gebruiker eerst zijn oude nummer te geven en in het kader van het nieuwe nummer. alleen maar bevestigen of te verifiëren en klaar nu.Change WhatsApp nummer nummer

De juiste volgorde voor een nieuwe mobiele telefoon

Als u het nieuwe nummer en een nieuwe smartphone aan haar eigen belt, moet u zeker deze volgorde te volgen:

  1. eerst het nummer te wijzigen op de oude telefoon
  2. Het leggen Naar aanleiding van de SIM-kaart in het nieuwe toestel, installeer WhatsApp en opnieuw controleren of de nieuw telefoonnummer, het produceren van data heen en lostexten.

Let op: Het support team zou willen benadrukken dat de gebruikers niet constant schakelen tussen meerdere nummers of apparatuur moet herswitchen omdat de verificatie anders mogelijk was op een gegeven moment niet meer.

map