Verander WhatsApp-status - hoe het werkt!

Verander WhatsApp-status – hoe het werkt!

Vandaag mk morgen hott: Spreuken snel grap verliezen. Hoe de WhatsApp-status te veranderen, is hier. zoeten nu vrienden de dag! Wat was grappig vandaag, kan weer morgen: Wie zou niet vervelen zijn vrienden en contacten op WhatsApp en up-to-date, moet zo nu en dan zijn Change WhatsApp Status. Hoe het werkt, wordt beschreven in de volgende instructies. Change WhatsApp Status

Change WhatsApp-status gemakkelijk gemaakt

WhatsApp is nog steeds een van de meest populaire messenger services, zelfs na de overname door Facebook, die werd gezien in de media en het sociale web volgende resoundingly veel privacy Fail. Veel gebruikers hebben blijkbaar gewend aan het gebruiksgemak, of zijn gewoon te lui om over te schakelen naar een andere provider. Immers, de meeste vrienden zijn al op WhatApp. Daarnaast kan de Messenger-app worden gebruikt door verschillende mobiele platformen: Van Android smartphones BlackBerry en Windows Phone op de iPhone. Een omweg naar WhatsApp kan ook gebruiken op de iPad.

WhatsApp status als digitale deurbel

Vooral veel aandacht besteed aan WhatsApp-status uitspraken. Zij zijn als de tweede, digitale deurbel. Alleen is niet de naam, maar een korte periode aan het brengen van de contacten in het beste geval glimlach. Vaak is de functie wordt ook gebruikt om te delen met vrienden over de huidige state of mind of meer in het algemeen, om dingen die een recht in dienst te zeggen. Maar de dingen bekend te veranderen van tijd tot tijd. Hoe de WhatsApp-status te veranderen, zal daarom worden beschreven in de volgende instructies. Dus het veranderen van de status WhatsApp 1&# 46; stap: één is voorzien dat zelfs bij WhatsApp vastgelegd in het Messenger-app voor het eerst wordt geopend. Dan zult u toegang tot het menu. Hier heb je de keuze voor verschillende sub-items zoals “Nieuwe chat”, “New Group”, “New Broadcast List”, “Contacten” “Instellingen” en “Status”. Door te klikken op de status van het doorgaat. 2&# 46; stap: Na het klikken krijg je naar de pagina met de status opties. Aan de bovenkant is de huidige status van de gebruiker. Standaard is hier met alle gebruikers van te zeggen “Hey there! ging ik ben met behulp van WhatsApp.”. 3&# 46; stap: Door te klikken op het icoon potlood, kunt u de standaard ban te vervangen door zijn eigen. Degenen die willen geen persoonlijke boodschap op dit punt in te voeren kan extra geprefabriceerde statusberichten te selecteren aan de onderkant van, bijvoorbeeld, “beschikbaar”, “In de bioscoop” of “In a Meeting”. Verander WhatsApp Status Instructions Intussen is de WhatsApp Status awards op weg om net zo populair als Twitter berichten. Als u nog steeds niet zeker, misschien vinden in onze top 10 lijst van de grappigste uitspraken WhatsApp-status inspiratie. Gewoon proberen en brengen vrienden met originele uitspraken te glimlachen!

map