Wat is eigenlijk bij WhatsApp Web online status?

Wat is eigenlijk bij WhatsApp Web online status?

die WhatsApp Web Online Status wordt weergegeven wanneer u de Messenger in de browser te openen? We onthullen wanneer het profiel als “online” wordt weergegeven en wanneer de “offline”!

De Messenger kan gebruikt worden op een computer op twee manieren, hetzij rechtstreeks in de browser of door het downloaden van WhatsApp voor PC als een standalone programma. Het maakt niet uit welke optie je ook kiest, de status scherm is hetzelfde voor beide.

De WhatsApp Web Online Status verschijnt …

… indien de aanvraag is geopend in het venster. WhatsApp werkt alleen op de achtergrond, verandert de status terug naar offline. Op de achtergrond van de boodschapper lopen, bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

  • Na het downloaden van het programma wanneer het pictogram inderdaad is te zien in de taakbalk, maar het programma is niet open op de monitor.
  • In de browser wanneer het tabblad is open, maar een ander venster wordt weergegeven op het bureaublad.

Als het venster van WhatsApp zichtbaar ergens op de computer, Bijgewerkt WhatsApp web Bekijk wie er online is en alle contacten die u de service direct gebruiken.

WhatsApp Web Online StatusDe WhatsApp Web online status verschijnt wanneer de Anwendug loopt op de voorgrond.

WhatsApp Web: Status lijkt vertraagd

Wie maakt gebruik van de Messenger op de PC moet de status verwachten met minimale vertragingen in het bijwerken van de Web WhatsApp Online. De redenen zijn niet zo duidelijk als het lijkt op het eerste gezicht. Hoewel omdat alleen gespiegeld op de PC, wat er werkelijk gebeurt op de smartphone, maar dit is geen voldoende rechtvaardiging voor de late update over de status, voldoen zowel hier sinds bijna hetzelfde moment een bericht. Wat mysterieuze krachten is ook verantwoordelijk altijd kunnen zijn: dat moet je verwachten dat het langer wordt weergegeven als online, want het is eigenlijk zo. Wie heeft mensen in zijn kennissenkring who cares als het hier was of niet, maar kan een reden zijn net zo goed deze keer vertraging in WhatsApp Web als een reden (of, in het slechtste geval, als een excuus) aan te geven.

  veranderen zijn WhatsApp profiel foto Insert & Contact Foto's

kan het onzichtbaar als ik online?

Nee. Hoewel de tijdstempel kan worden uitgeschakeld, maar zowel op de telefoon en op de pc, online de status zal verschijnen zodra de toepassing open is (of hardlopen op de computer op de voorgrond). Alleen de tijd stempel kan wereldwijd hide zijn – maar dan heb je niet meer zien, zelfs in zijn contacten. De instellingen voor deze is te vinden in het hoofdmenu onder Instellingen. Hier kunt u de opties rekening en na de bescherming van gegevens. Onder laatste online nu kan worden ingesteld indien aanwezig, alleen de opgeslagen contacten of niemand moet weten wanneer je moest WhatsApp laatst geopend.

Hide WhatsApp Web Online StatusZo kunt u in ieder geval de tijdstempel uit te schakelen.

map