Privacy: Zo kunt u de WhatsApp Status verbergen

Privacy: Zo kunt u de WhatsApp Status verbergen

verbergt zijn Whatsapp-status om misverstanden te voorkomen & om de privacy te beschermen. nu lezen & gemakkelijk te verbergen!

De Messenger WhatsApp heeft niet alleen alle Android smartphones en iPhones veroverd. Met vrienden en chatten, uitwisseling gesproken berichten en foto’s werkt dankzij downloaden voor iPad WhatsApp ook heerlijk op Apple tablets. Het maakt niet uit welk apparaat op de boodschapper is geïnstalleerd en wordt gebruikt, die niet dat persoonlijke informatie zichtbaar is voor anderen zou willen, kan in een paar stappen zijn Hide WhatsApp Status. Deze gids toont hoe dit te doen.

Wanneer is het zinvol om de WhatsApp Status verbergen

De statusindicator op WhatsApp zijn meestal drie verschillende informatie prijs: De foto van de gebruiker, toen hij hier de laatste keer en een persoonlijke boodschap die afzonderlijk kunnen worden ingevoerd. al deze informatie onzichtbaar te maken, kan nuttig zijn om verschillende redenen: Onder andere dingen, om niet om conflicten met vrienden of partner alleen ontstaan ​​of gewoon om zijn privacy te beschermen. Hide WhatsApp StatusZo kunt u de WhatsApp-status te verbergen. (Foto: WhatsApp Inc./Redaktion)

privacy te beschermen in WhatsApp

Ten eerste kunt u gaan met de huid online tijd specificatie misverstanden uit de weg. Bijvoorbeeld, je leest het bericht van de chat-partner, maar het antwoord nog tijd gevonden. De chat partner moet dan niet de vraag, waarom niet beantwoorden. Het mooie is, je kunt als je wilt de WhatsApp-status te verbergen, ook geavanceerde instellingen en stel het, wie wat kan zien. Dus als je alleen wilt dat bepaalde mensen moeten niet de status van die mogelijk is zonder problemen te bekijken. Gewoon de volgende volgorde van de stappen gevolgd en zelfs de eigen status aan anderen WhatsApp gebruikers is verdwenen.

  Verander WhatsApp-status - hoe het werkt!

In een paar stappen naar de verborgen WhatsApp Status

Om je status onzichtbaar te maken voor anderen, is niet veel inspanning nodig. Afgezien van de geïnstalleerde Messenger op uw telefoon of tablet, geen voorzorgsmaatregelen nodig. En hier is hoe: 1&# 46; stap: Eerst wordt de app geopend en klikte rechts boven in de bar, het symbool met de drie in om het menu te openen. 2&# 46; stap: In het menu verschijnen vijf subcategorieën. Waaronder New Group, New broadcast lijst, contacten, instellingen en status. Hier wordt het gebied dat nu geselecteerde instellingen. Hide WhatsApp Status instellingen(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)
3&# 46; stap: Dit opent een nieuw venster in de rug klaar verschillende keuzes. Daar is de gebruiker klikt op het venster-account. 4&# 46; stap: Onder rekening een lijst van sub-items verschijnt weer. Hier zijn het aanboren van de eerste gebied van gegevensbescherming. ** 5&# 46; Stap: ** In de Privacy-venster wordt weergegeven als de huidige instelling met betrekking tot het laatst online is profielfoto en status. De gebruiker kan nu kiezen voor de respectieve punten, wie wat ziet. Zo werken met alle drie de punten te Iedereen Mijn contacten en niemand te kiezen. Hide WhatsApp Status Privacy Policy(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)
Dus wordt overgelaten aan de gebruiker of hij het mogelijk maakt dat alle, geen of alleen de contacten die de status indicatoren kunnen zien. Indien nodig kan hij gewoon het hele WhatsApp-status verbergen.

map