Verwijder WhatsApp contacten en vrij van verontreiniging

U kunt WhatsApp contacten over een kleine omweg te verwijderen. We laten u zien hoe. nu uitkijken & verwijderen pijnlijk contacten.

Alle contacten die in WhatsApp verschijnen werden eerder teruggetrokken uit het telefoonboek van smartphones van Messenger. Aangezien gebruikers die de WhatsApp gebruiken voor de iPad te downloaden, eerder hun gegevens gekopieerd van de iPhone, het telefoonboek gegevens zijn ook van cruciaal belang hier. Wie nu Verwijder WhatsApp contacten wil omdat ze verouderd zijn of onnodig is, moet een kleine omweg te gaan door het telefoonboek. De volgende lijst toont hoe vervuild en ingeslapen contactpersonen WhatsApp verdwijnen. Verwijder WhatsApp contactenVerwijder WhatsApp contacten en vrij van verontreinigingen. (Foto: WhatsApp Inc./Redaktion)

Compleet met het verleden, en contacten te verwijderen WhatsApp

Sommige mensen begeleiden een mensenleven. Anderen komen en gaan - en er is niets verwerpelijk. Simpelweg door professionele en lokale veranderingen contacten worden vaak niet onderhouden. Maar er zijn ook contacten in verband met een pijnlijke breuk. Toen, op een dergelijke situaties zijn zeer vertrouwd: Zelfs bij het openen van de Boodschappers een lichte aarzeling. Voor nu lacht één op het gezicht van een verloren liefde, een verdeelde vriendschap of een lange-slapende Party kennismaking. Het is vervelend en is meestal vrij stressvol, omdat voortdurend oude herinneringen komen. Om dit uiteindelijk te voltooien, moet men deze verbindingen te snijden, dat wil zeggen WhatsApp contacten wilt verwijderen. Hiervoor moet de gebruiker eerst in het telefoonboek en verwijder vervolgens de chatgeschiedenis. En zo simpel als dat:

Enkele klikken en off overbodig contacten

Als u de instructies zal er voor de contacten in het eerste deel buiten de boodschappers werken verwijderen. Pas later WhatsApp wordt geroepen om meer gegevens te verwijderen.

Stap 1: Wie wil één of meer bestaande contacten van WhatsApp te verwijderen, moet u eerst het telefoonboek van uw smartphone. Stap 2: Selecteer nu het gewenste contact. Het is nu in de detailweergave van de persoon, het kan worden verwijderd uit het menu in de rechterbovenhoek van de lijst met contactpersonen.

Verwijder WhatsApp contacten telefoonboek(Screenshot: Redactie)

Stap 3: Als het contact uit het telefoonboek wordt verwijderd, kan de gebruiker overschakelen naar WhatsApp en de service opnieuw te starten.Stap 4: Als men de lijst met contactpersonen belt, het contact, in plaats van de naam en het beeld verdwenen. Echter, alleen de contact - maar niet het nieuws. Dat wil zeggen, de chatgeschiedenis is nog steeds zichtbaar met een "vreemde" nummer.Stap 5: Met het oog op de chat-berichten en het telefoonnummer van de betreffende persoon uit de Messenger te bannen, moet je eerst de chat-lijst te openen.Stap 6: Is gebladerd naar de relevante chat-dialoog, wordt gekozen voor met een lange vinger. Dit opent een pop-up venster met verschillende opties.

contacten WhatsApp chatten lijst te verwijderen(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

Stap 7: Hier Klik nu op Verwijder de chat-commando. Nu niet alleen WhatsApp contact wordt verwijderd - er zijn geen sporen van contact geëlimineerd.

map
Adblock
detector