Als de WhatsApp Web QR Code worden niet correct weergegeven, de boodschapper werkt zowel op de PC of op de tablet. We onthullen het probleem kan worden opgelost in de meeste gevallen!

Of men maakt gebruik van WhatsApp Web of WhatsApp voor PC Download: Beide versies vereisen verificatie via de QR-code. Om zich alleen de Web optie WhatsApp moeten worden gekozen op de telefoon in de Messenger. Naar aanleiding van de camera automatisch, die nu moet worden gericht op de korrelig plein geopend. Na de identificatie is voltooid, worden alle gesprekken van een mobiele telefoon in de webversie gespiegeld. Beide apparaten moeten er echter voor zorgen, worden aangesloten op het internet.

WhatsApp Web QR CodeProblemen WhatsApp Web QR Code? Dus vernieuwen van de code en scannen.

WhatsApp Web QR code: Scan niet werkt? Het is misschien de oorzaak zijn:

Als de WhatsApp Web QR code niet wordt weergegeven of kunnen niet worden gescand, dat is de volgende mogelijke oorzaken:

  1. De internetverbinding wordt onderbroken.
  2. Het is niet de huidige versie van de gebruikte browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari of Microsoft Edge - andere browsers, zoals Internet Explorer worden niet ondersteund).
  3. Het is niet de nieuwste versie van WhatsApp gebruiken voor de PC.
  4. Het is niet de huidige versie van de mobiele app gebruiken.
  5. Er is een probleem aangeboden zelf. Om dit te controleren, kan op de website allestörungen.de de huidige problemenworden gezocht. Als alternatief WhatsApp biedt Hautptmenü in punten: Instellingen, Over ons en hulp en status van het systeem informatie over de huidige problemen.

Behalve wanneer er direct van WhatsApp een fout, alle problemen kunnen worden opgelost met een paar klikken.

Hoe maak je de webversie van de sprongen helpen

het past om de problemen 1-4 zijn de juiste oplossingen hier te laten de WhatsApp web QR Code verschijnen:

  1. opnieuw verbinding maken met het internet. Als dat niet werkt, koppel de Rooter gedurende ten minste één minuut uit het stopcontact en / of de pc afsluiten en opnieuw starten.
  2. De huidige versie van elke browser te downloaden of een update uit te voeren. Met behulp van een andere dan de hierboven genoemde browser, moet je kiezen voor een van deze keuzes, om WhatsApp te gebruiken op de PC.
  3. de nieuwste versie van Messenger kan worden gedownload via de link hierboven.
  4. In dit geval moet de huidige versie van de boodschapper naar het mobiele apparaat te komen, hetzij als download of met een update. Om het menu Instellingen van uw smartphone of tablet te selecteren, selecteert apps en zoek WhatsApp. Na selecteert u Update en de boodschapper opnieuw op. Nu is de scan zou moeten werken.