WhatsApp gebruiken op tablet – hoe het werkt zonder SIM

door WhatsApp op een tablet Om te kunnen gebruiken, moet de boodschapper niet worden geïnstalleerd. We vertellen u hoe u kunt chatten op een tablet zonder een SIM-kaart met de top hond onder de boodschappers!

een actieve WhatsApp rekening voor gebruik op de tablet aanwezig zijn - maar moet - vergelijkbaar met de WhatsApp voor PC Download.

gebruik maken van WhatsApp via browser op tablet

Wie sturen en naar de tablet van berichten via WhatsApp ontvangen wil moet alleen WhatsApp Web gebruiken. De enige vereiste is - in aanvulling op de bestaande WhatsApp rekening - een internetverbinding, zowel op uw telefoon en op de tablet. Een SIM-kaart is alleen nodig voor de registratie van de WhatsApp-account en hoeft niet te worden ingeschakeld in de tablet. Hoe het werkt:

Stap 1: Open Matching browser

Open eerst een browser die het web WhatsApp op uw tablet ondersteunt. Dit werkt goed met de huidige versies van Chrome of Firefox. Daarna zal u toegang tot de webapplicatie van de Boodschappers. Het lijkt een QR-code die moet worden gescand met een smartphone.

WhatsApp op tablet

Stap 2: Scan QR code

Om de QR-code te scannen, WhatsApp moet worden gestart op de smartphone. bent u in het menu voor de chats, u de instellingen te openen en selecteert hier WhatsApp Web. Met de scanners van de QR-code is nu te lezen en de verbinding tussen twee apparaten te activeren.

WhatsApp op Tablet Smartphone

Stap 3: WhatsApp op uw tablet

Zolang beide apparaten online zijn, kunnen alle functies van de Boodschappers ook gebruik maken via tablet via WhatsApp web. Gebruikers kunnen niet alleen berichten verzenden en ontvangen, maar ook bestanden zoals video's of foto's te sturen, maken groepchats of aanpassen profielfoto en de persoonlijke status. Echter, de toepassing reflecteert op de tablet alleen wat er werkelijk gebeurt op de smartphone. Dat wil zeggen, uiteindelijk, worden alle gegevens op de telefoon worden verzonden, zodat de telefoon met Wi-Fi moet vooral worden geassocieerd met de overdracht van grote hoeveelheden data.

Tip: Als je WhatsApp Web gebruiken op een tablet, de andere mensen toegang hebben, moet u niet vergeten om uit te loggen. Ben je vergeten om dit te doen, kunt u zich terugtrekken via smartphone onder de nieuwe oproep WhatsApp Web door alle geregistreerde apparaten. Ook, als je gewoon niet kan toegang te krijgen.

Via gebruik APK Download WhatsApp op uw tablet

Een beetje ingewikkeld, maar het werken alternatief voor WhatsApp Web is om de APK-bestand te downloaden op Android-apparaten. Deze zijn verkrijgbaar officieel uit Google Play, maar hier is de WhatsApp voor Android download. Schuif de beveiligingsopties nodig hebben in de instellingen van uw tablet en een haak aan te passen worden geplaatst in de Onbekende bronnen. Nu is de APK-bestand kan worden gedownload en WhatsApp geïnstalleerd op de tablet. Het is echter noodzakelijk dat deze variant is dat de tablet een actieve SIM-kaart met een gebruikersaccount op dit apparaat kan worden gecreëerd.

Als alternatief kunt u echter te veranderen van smartphone tot tablet, als u al aan de telefoon hebt geregistreerd bij de Messenger. Hiervoor moet alleen het telefoonnummer van de smartphone worden gespecificeerd en vervolgens uitgezonden code wordt op de tablet voor keuring in de tablet ingevoerd. Precies hoe het werkt, de clip onthult:

map