U kunt de Google Play services uit te schakelen? 2023

U kunt de Google Play services uit te schakelen?

Als Android-gebruikers melden een hoge batterij verbruik, spelen diensten zijn vaak de schuld. die de Schakel Google Play services wil echter geen goed zal doen. Lees hier wat helpt!

Of Sony Xperia, Nexus, LG, Samsung Galaxy, HTC, of ​​een ander model telefoon: In het verleden gebeurde het opnieuw en opnieuw dat de gebruikers moesten veel te veel consumptie van de batterij klagen. Zoals later bleek, de oorzaak lag in het downloaden van Google Play services. De spontane gedachte van veel gebruikers, dan is het systeem app gemakkelijk te verwijderen of uit te schakelen. Dat deze aanpak alleen maar acteren is een valkuil eigenlijk en wat u kunt nog steeds doen hier vermeld.

Schakel Google Play services

Google Play-services uit te schakelen is geen oplossing

Als iets niet werkt, gezond verstand zegt natuurlijk meteen “get away with it.” In de play, wel het geval is iets anders. Het systeem applicatie is verantwoordelijk voor een aantal belangrijke taken, zodat deactivering heeft meer van een negatieve impact. De app zorgt voor de goede werking van alle Google-services die ook deze apps automatisch bijgewerkt op de achtergrond en zorgt ook voor applicaties van derden. Die schakelt de werking van de dienst, kan leiden tot een nog hogere batterijverbruik onder omstandigheden zou zijn systeem instabiel maken en moet rekening houden met een aantal fouten in de app operatie. Google waarschuwt ook op zijn steun pagina voordat deze stap.

  Google Play-gestopte services - en nu?

Google Play-services waarschuwing uitschakelen

Schakel het nog steeds mogelijk

Wie zou toch graag deze aanpak te proberen, kunt u deze uitschakelen van de Google Play-services in een paar stappen. Hoe werkt het:

 • Eerst moet de gebruiker de instellingen van de smartphone opent
 • Hij genavigeerd in de apps en zoekt naar de Google Play services
 • Deze worden nu geklikt, zodat de app opent Info
 • verschijnt in de rechterbovenhoek van het stoppen van de knop Force Uitschakelen. Klik op, gedaan.

Google Play services duidelijke methode

Moet dan maar instabiliteit van het systeem en het grillige gedrag van de apps verspreiden, kan de uitgeschakelde services gelukkig vrij snel geactiveerd.

 • De gebruiker de instellingen heropent op zijn smartphone, waar de apps
 • In plaats van het display toepassingen alleen uitgevoerd, de gebruiker wijzigingen in alle toepassingen
 • Aan de onderkant van de gehandicapte apps verschijnen. Hier Select Play-diensten Google en activeren.

Google Play-services uit te schakelen ongedaan te maken

Alternatieve oplossingen voor de Play-services uit te schakelen

Wie heeft erkend dat er geen gebruik als je laat de Google Play-services uit te schakelen, kunnen andere methoden proberen om de batterij te sparen. We hebben een paar manieren samengesteld:

 • (A) Controleer de versie van Google Play services. Het is de laatste van de batterij verbruik kan worden beschermd met een oudere versie kan. Er zijn echter al een nieuwere versie moet worden geïnstalleerd. Misschien Google heeft enkele fouten gecorrigeerd en kan het verbruik te verminderen.

 • (B) vermindering korte termijn gebruik kan veroorzaken, onder meer locatietoegang uitschakelen. Dit kan echter niet definitief te sluiten, zo veel apps nodig om toegang te krijgen.

 • (C) Een goed en snel realiseerbaar optie om de play-diensten op een regelmatige basis cache en verwijderen van gegevens. Dit kan ook worden uitgevoerd in de App info.

 • Als u de Google Play services (d) In plaats daarvan uit te schakelen, helpt tussen tijd om te dwingen het stoppen van de diensten. Het systeem app zal worden afgesloten en opnieuw gestart.

  stop hoge Google Play services Accugebruik
map