Google Play-gestopte services - en nu?

Google Play-gestopte services – en nu?

Wie het bericht op zijn Android-apparaat ooit of zelfs meerdere keren Google Play gestopte services heeft gezien aufploppen kent de frustratie. Wat je dan kunt doen, vertellen we je hier!

Wat te doen als de Google Play-services zijn gestopt?

De boodschap op zich, door de manier, ook afhankelijk van de smartphone als “Google Play-services is beëindigd” ontdooit in iets andere bewoordingen, is al vervelend.
is bijzonder verontrustend, echter, dat zodra dit bericht verschijnt, eventueel als sommige apps niet kan gebruiken – dat wil zeggen, met betrekking tot de Google Play-services-app of de Google-app.

maar er zijn een paar manieren om de fout te herstellen. Misschien al helpt het om de cache te legen. Anders kunt u ook opnieuw of heeft u te maken nauwer met uw versie van Android hun apps. In een absolute nood dan misschien alleen de club helpt: smartphone naar de fabrieksinstellingen. U kunt de afzonderlijke paden vindt u hier:

Google Play gestopte servicesAls de Google Play services zijn gestopt, de meerdere oorzaken, maar volgens een aantal mogelijke oplossingen kan hebben. (Afbeelding: Google / Redactie)

Eerste try: Wis de cache

Het kan helpen een keer om de telefoon opnieuw starten als de Google Play-services zijn gestopt. Als het probleem blijft bestaan ​​nog niet, maar je kunt ook gewoon keer de cache van de Google Play-services app te verwijderen. Het werkt als volgt:

  1. Roept de instellingen van de telefoon.
  2. Ga op zoek naar de ingang apps.
  3. Scroll verder naar de app Google Play services en getypt.
  4. Werkt de knop Cache wissen binnen de ingang geheugen.
  5. Als dit niet het geval is, wist je geheugen over eenvoudig alle gegevens te beheren.

Google Play services gestopt CacheDe eerste stap – indien de herstart niet helpt – moet zijn om de cache in de instellingen van de app te wissen. (Foto: screenshots Editor)

Tweede poging: Apps reset

Het helpt de cache van de Google-app niet te verwijderen, dient u te weten in welke apps de fout exact gebeurt. Deze kun je dan gewoon opnieuw in te stellen. Maar wees voorzichtig: Daarna moet je ze opnieuw te configureren.

  1. Heropent de app overzicht van de instellingen en selecteert de juiste apps.
  2. Hiermee opent u daar te zetten in het menu (drie stippen in de rechterbovenhoek) en selecteer Instellingen-app of Updates verwijderen.

Er zijn geïnstalleerde updates de bijbehorende apps. Het probleem moet nu worden opgelost, maar vergeet de nieuwe niet de praktijk.

Reset Google Play services gestopt AppHet kan ook bijdragen tot het herstel geschikte apps. (Foto: screenshots Editor)

Derde test: check Android

Weet u zeker dat u de juiste, de nieuwste versie van Android hebt geïnstalleerd? Zo niet, ziet er in de instellingen, klikt u op Opties, of via de telefoon (onderaan) en klik vervolgens op Device Information. Daar vind je boven de ingang software-updates die uw omstandigheden kan bijwerken. Voor sommige apparaten, uw bereik wanneer u direct tikt over de telefoon om de status van de telefoon en kan daar kies de entry systeem updates.

Maar terwijl je vindt in de WLAN je beste, omdat veel gegevens kunnen worden gedownload. Daarnaast moet uw batterij volledig of ten minste de helft van de volledige kosten.

U kunt ook updaten via de pc door het aansluiten van uw smartphone naar de PC en opent de juiste management software voor uw apparaat.

Google Play services Android-updateU kunt in het delen van zelfs een oude Android-versie en hebben een update te installeren? (Foto: screenshots Editor)

Vierde proef: Smartphone Reset

Als al het andere faalt, kunt u ook uw smartphone helemaal resetten. Maar kijk uit, het doen van al uw apps en instellingen worden verwijderd. Uw belangrijke gegevens zoals foto’s en documenten, of muziek moet uw back-up via Backup voorheen. Het allernieuwste op het bericht moet "Google Play gestopte services" eindelijk tot het verleden behoren. Maar eerst, moet u zeker proberen de andere kant op.

map