stop hoge Google Play services Accugebruik 2023

stop hoge Google Play services Accugebruik

Veel gebruikers klagen over de hoge batterij verbruik van hun Android-apparaten. Zoals kan worden opgemerkt, bijzonder trekt Google Play services Battery. meer hoe het verbruik hier te beteugelen!

De Google Play zijn een belangrijk systeem applicatie die het functioneren en de samenwerking van Google-services en apps van derden garandeert. Normaal gesproken is de applicatie is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten. Is dat niet het geval is, of om de app te werken, kunt u downloaden van de Google Play-services hier. Hoewel ze zo belangrijk zijn, ze hebben een uiterst zwak punt: Draw enorme hoeveelheid van de batterij.

Google Play services Battery

Waarom gebruik maken van Google Play services batterij?

Er is veelvuldig aangetoond dat wanneer mensen verdacht over een extreem hoog verbruik batterij, play services van Google waren doorslaggevend. Dit is deels omdat de toepassing diep geworteld in de Android systeem een ​​uitschakeling van het programma is dan niet mogelijk. Als je op te geven van de app, maar zou je problemen verwachten. Dus sommige apps niet rennen toen en de stabiliteit van het systeem zou in gevaar als, bijvoorbeeld, automatische updates van applicaties rekeningen enz.

Daarnaast is het programma voert continu processen op de achtergrond. Dit heeft – zoals te vinden – betekende dat de telefoon niet in de energiebesparende modus kan gaan. Zelfs niet als het scherm is uitgeschakeld. Dit maakt natuurlijk onmiddellijk in de batterij verbruik merkbaar. Zo verliezen tussen de 20 en 40 procent van de levensduur van de batterij werden in korte periodes waargenomen.

Die eerder had geen problemen, maar dan ineens maakte de smartphone slap, moeten kijken naar de nieuwste applicaties. Aangezien het systeem applicatie communiceert veel met andere apps, kan het zijn dat een bepaalde app op Google Play services Battery is te wijten.

  Google Play-gestopte services - en nu?

Tips om de batterij te sparen

Om de schaal van het verbruik, is er geen echte universele oplossing. In plaats daarvan moet de gebruiker een aantal trucs om haar Google Play services accu vriendelijker te maken toe te passen. De opties die u moet opnieuw proberen:

  • (1) Cache & Wissen van gegevens: Een variant, om de batterij te sparen is om de cache en de gegevens van de app te verwijderen. Hiervoor wordt de gebruiker naar de apps. Daar wordt de Google Play-services zijn vermeld, klikt u op de app en dus open de app info. Er nu op twee knoppen: Clear cache en data.

Google Play Battery Services Cache

  • Force (2) Stop: Sleep de Google Play services batterij als voorheen, kan eventueel helpen betalen de dienst een verplichte pauze. Deze optie is ook in de app info. Er klikt u kracht om te stoppen en de diensten die naar beneden gaan een keer volledig en kan dan worden hernieuwd.

Google Play services Battery Stop

  • updaten (3) Software: Gebleken is geen verbetering, kan de gebruiker een software-update uit te voeren. Daarvoor gaat hij naar de telefoon instellingen. Hij klikt op Info en de mogelijkheid krijgt in een nieuw scherm software-update. Klik op dit gebied en vervolgens – indien van toepassing – het uitvoeren van updates.

Google Play services Battery Software Update

  • (4) het op peil toepassingen: Hetzelfde spel kan met de apps die via de Google Play Store kan worden bijgewerkt worden uitgevoerd. Als de Play Store geopend, gaat de gebruiker door het menu Mijn Apps. Er worden alle beschikbare updates weergegeven en kan door te klikken op Alles bijwerken-to-date worden gebracht.
  U kunt de Google Play services uit te schakelen?

Google Play services Battery Apps bijwerken

  • (5) uitschakelen locatiediensten Degenen die willen om de batterij alleen tijdelijk op te slaan, als ze niet in gebruik is, schakelt u de locatie diensten. Dit gebied is verborgen achter de instellingen en de locatie.

  • (6) Ethnic Cleansing Apps: Van wie alle voorgaande stappen waren slechts semi-succesvolle en men is nog steeds te hoog Google Play-services batterijverbruik van de agenda, kan helpen met extra software. Dus er zijn apps die ervoor zorgen dat op dit moment ongebruikte apps gewoon zijn uitgeschakeld. Een goede partner hiervoor is de Clean Master voor Android.

map