Kik Account verwijderen Zo zal het zijn de boodschapper gaan 2023

Kik Account verwijderen Zo zal het zijn de boodschapper gaan

Gebruikers die na een test hebben gerealiseerd dat ze niet op te warmen tot de boodschapper, kunnen hun Verwijder Kik Account. Wij laten u zien hoe zich te ontdoen van hem en verbannen uit de mobiele telefoon. Maak nu slim.

Zelfs als de boodschapper in dit land niet kunnen concurreren met de groten der aarde, hij is relatief populair. Een van de redenen waarom het telt meer dan 200 miljoen gebruikers wereldwijd, is het feit dat je niet een telefoonnummer hoeft op te geven. Gewoon Kik Messenger downloaden, registreren en beginnen met chatten. Bovendien kunnen onbeperkt foto’s, GIF’s en video’s worden gedeeld.

Verwijder Kik Account

In nervt van dubieuze chats? – delete Kik Account

De Messenger is ontwikkeld door Canadese studenten en gepubliceerd voor de eerste keer van 2010. Sindsdien is het aantal gebruikers gestaag toegenomen. In Duitsland is hij vooral bekend voor tieners en populair. Wat de Boodschapper van bijvoorbeeld WhatsApp is anders: geen telefoonnummer Je moet opgeven wanneer u een account aanmaken. Wat lijkt praktisch aan de ene kant, heeft een keerzijde. Zoals u kunt chatten met Kik anoniem, ook veel zwarte schapen rondspringen onder de gebruikers. Bescherming van jongeren te waarschuwen in dit opzicht van pedofielen. Als je kijkt naar de opmerkingen in de winkel aan, deze veronderstelling bevestigd. Wie wil zijn Kik rekening om deze reden te lessen, in plaats van later, na onze instructies.

Account verwijderen op Kik Messenger

Meestal je zou verwachten, omdat verwijdering opties, waar u ook het account hebt aangemaakt. Hoewel het maken van werk binnen Kik met een paar klikken, een is voor het verwijderen van er aan het verkeerde adres. Makkelijk is het toch. Hoe maak ::

  Kik trovare contatti e iniziare a flirtare. E 'così facile!
  • (1) Het account wordt verwijderd uitgevoerd door de browser. Eerst moet de gebruiker deze pagina opent.
  • (2) Nu komen ze in hun e-mail adres in en bevestig met Go!. Let op: Geef het e-mailadres waarmee je ook bent geregistreerd bij Kik.

Verwijder Kik rekening online

  • (3) Naar aanleiding van deze, ontvangt de gebruiker een e-mail. Daarin klik op de link achter “Wilt u uw account te deactiveren?”.
  • (4) Ten slotte kan de gebruiker geven nog steeds een reden waarom hij wil de Kik account te verwijderen. Opnieuw met Go! bevestigen en de boodschapper een ding van het verleden.

Verwijderen uit Kik smartphone

Wie wil om het probleem volledig te sluiten Kik kan nu zelfs de app te verwijderen uit hun smartphone. Jongere Android versies staan ​​het verwijderen door het pictogram te slepen naar de rechterbovenhoek van het scherm. Met wie werkt het niet dat navigeert over de instellingen voor de apps. Daar vindt de ingang Kik en klik op om de gedetailleerde informatie te krijgen. Op dit scherm, klik op Verwijderen en de app zal verdwijnen uit de smartphone.

map