Account verwijderen Kik: Het is zo makkelijk!

Account verwijderen Kik: Het is zo makkelijk!

zijn wie Verwijder Kik Account willen, de volgende is een stap-voor-stap instructies gegeven inzake de uitbanning van Kik eigen accounts. We laten zien is hoe de boodschapper die na de Kik Messenger downloaden en testen snel en gemakkelijk weer gaan. meer informatie hier!

Verwijder Kik-account: Hoe om het te doen!

Met Kik is een gratis messenger app met nu meer dan 200 miljoen gebruikers. De WhatsApp alternatief heeft vooral de jongere generatie als doelgroep in het vizier. Het grote voordeel: in tegenstelling tot WhatsApp slechts één gebruiker is vereist voor het contact. Een telefoonnummer moeten worden opgegeven, die in contact vereenvoudigt. Aan de andere kant, dit heeft ook zijn nadelen, omdat een contact om mensen zonder hun uitdrukkelijke toestemming is mogelijk. Privacy voorstanders waarschuwen in deze context van pedofielen die kunnen contact opnemen met tieners.

Verwijder Kik AccountVerwijderen Een reden voor Kik Account: Contact is zonder uitdrukkelijke toestemming.

De Kik Account verwijderen werkt alleen online via een webbrowser

Wie deelt deze zorg of na een test van de boodschapper is niet helemaal enthousiast en dus de app, maar wil niet te gebruiken zullen worden verwijderd Kik account. Helaas, de Kik Account verwijderen rechtstreeks via de app is niet mogelijk. De Messenger kan alleen gereset, maar er is geen opt-mail naar de gebruiker. New Kik accounts kan inderdaad gemakkelijk via de app op de smartphone te maken, maar de Kik account te verwijderen kan alleen online worden via een web browser.

Verwijder Kik rekening: stap voor stap!

Om de afzonderlijke rekening bij Kik Messenger permanent te elimineren, de gebruiker opent eerste de link naar de support pagina en gaat hun e-mailadres, die hij heeft geregistreerd bij Kik en klik op Go! Nu zou hij een link krijg je een e-mail, die het mogelijk maakt om het account te verwijderen. beneden "Wilt u uw account te deactiveren?" de gebruiker klikt op de link en kan desgewenst ook opgeven een fundamenteel ding dat hem hinderde op Kik Messenger en waarom hij in de toekomst vermeden om het gebruik van de Boodschappers. Met nog een klik op Go het Kik heeft gedaan Account verwijderen en eigen rekening wordt ontvangen in de eeuwige digitale jachtvelden.

Verwijder Kik Account LinkHier is hoe: Ga naar een link naar de pagina Ondersteuning, voer uw e-mailadres in en klik op Go! klik!

De Kik app kan nu worden verwijderd

Verwijderen na Kik account van de gebruiker niet meer nodig de Kik app en kan het verwijderen van uw smartphone. Wie verwijdert alleen de app zelf, maar de eigen Kik rekening kan echter niet worden geïnstalleerd op een nieuwe smartphone en opnieuw in te loggen met de oude Kik inloggen met hun eigen e-mailadres op elk gewenst moment Kik.

map