Omdat de fabrikant Data Becker zakelijke activiteiten heeft opgeschort, wordt 3D droom tuinontwerper niet langer aangeboden. Als alternatief, gratis programma's zoals Gardena Mijn Tuin en planners aannemen soortgelijke taken.

Tuin ontwerp met de 3D droomtuin ontwerper downloaden

optimaal plan van de tuin en het aanpassen van de 3D tuin Designer - dat zet bomen en planten, plaats paden en nog veel meer met inbegrip van realistische 3D-preview.

Een muurtje hier, een vijver daar, en naast het tuinhuisje zelfs een kleine fontein. Of moet het eerder een rotstuin met heuvels en weinig groen zijn? 3D tuin Designer bedient alle smaken en brengt deze 4000 grafische objecten uit moestuin te parkeren met. Voor een optimale overgang van huis tot tuin gebruikers zelfs plannen terras, wintertuin & Co in de bijgeleverde montage-editor.

3D droom tuinontwerper downloaden3D droomtuin ontwerper download: 3D-planner voor de optimale groene zone (Afbeelding: Data Becker / Redactie)

De afmeting wordt automatisch toegevoegd

Na de lay-out van de tuin werd overgebracht naar het programma, kunt u beginnen. Millimeter nauwkeurig plaatsen van gootstenen, verhogingen, hekken, groene gebieden en tientallen andere objecten en gebeurtenissen. De afmeting voegt de ontwerper op verzoek automatisch.

Een leuke goodie: De ingebouwde groei en verlichting simulatie ook vragen kunnen worden beantwoord, zoals: "Ziet 's avonds ook?" of "En hoe zit het met de blik in 12 jaar?", Meer Gartenplaner om gratis te downloaden biedt onze uitgebreide software aanbod.

Origineel & amp; grappige tuin beelden voor thuis tuinders

origineel & grappige tuin beelden voor thuis tuinders

Nu verzenden oorspronkelijk tuinontwerpen aan andere tuinders: De mooiste tuin foto's in een fotogalerij!

View Gallery