Olympische 2016 schema

Olympische 2016 schema

de Olympische Spelen 2016 Schema Download toont als een gratis planner in PDF-formaat alle wedstrijden van de Olympische Spelen in Rio in een oogopslag. Een totaal van 306 beslissingen voor goud, zilver en brons zal worden gespeeld op de Olympische Zomerspelen 2016

Olympische Spelen 2016 Schema Download: Goed overzicht van alle sporten en beslissingen

De Spelen van de XXXI. Olympische Spelen vinden plaats van de vijfde plaatsvinden tot 21 augustus 2016 in Rio de Janeiro in Brazilië en dus voor het eerst in Zuid-Amerika, na Brazilië tegen Madrid, Tokio en Chicago overhand. De Olympische Spelen van 2016 schema geeft een goed overzicht van wanneer en waar de individuele sporten en beslissingen in de sportfaciliteiten in Rio’s Maracana vier zones, Barra, Deodoro en Copacabana worden gehouden. Voor de openings- en sluitingsceremonie van de 2016 Summer Games atleten en toeschouwers naar de beroemde Maracana stadion komen. Voor atletiekwedstrijden het Olympisch Stadion Nilton Santos is voorzien.

Olympische Spelen 2016 Schema DownloadOlympische Spelen 2016 Schema Download: Olympische Spelen in Rio 5-21 August 2016. Bron: rio2016.com

Olympische 2016 schema met rugby en golf als nieuwe Olympische sporten

Er zullen op de Olympische Spelen in 2016 een nieuw record van 206 naties, als de twee nationale olympische comités officieel erkend door Kosovo en de Zuid-Soedan door het IOC erkend. Rugby en golf ook twee nieuwe sport toegevoegd aan het Olympisch programma, waarin de atleten zullen deelnemen aan sportwedstrijden. Als dat atleten gaan in hun disciplines bij de start, toont de officiële Olympische Spelen van 2016 schema.

Alle sporten, sportstadions en de respectievelijke zone Rios worden vermeld in het. Voor elke sport kan de gebruiker kijken naar de afzonderlijke dagen zal worden gespeeld op welke dagen wedstrijden. Een punt in elke dag symboliseert dat dit het geval is. Bijvoorbeeld, de atletiekwedstrijden bij het Olympische Stadion 2016 schema Nilton Santos 12 gehouden 20 augustus 2016, volgens Olympia.

Olympische Spelen 2016 Schema Download RioDe officiële Olympische 2016 schema

Duidelijker Olympische Spelen van 2016 schema met kwalificaties en beslissingen

Een succesvolle vertaling en uitbreiding voor de officiële Olympische Spelen van 2016 Schedule plaats sportvrienden gratis TZ en Münchner Merkur. Hier wordt een verder onderscheid tussen de kwalificatie wedstrijden en definitieve besluiten.

De Olympische Spelen van 2016 schema download bevat alle 28 Olympische sporten: badminton, basketbal, boogschieten, boksen, schermen, voetbal, gewichtheffen, golf, handbal, hockey, judo, kanoën, atletiek, moderne vijfkamp, ​​fietsen, paardrijden, worstelen, roeien, rugby, schieten, zwemmen, zeilen, taekwondo, tennis, tafeltennis, triathlon, turnen en volleybal.

Olympische 2016 schema te downloaden TZDuits-olympische schema van TZ en Münchner Merkur met alle 28 Olympische sporten.

In 306 beslissingen Olympische medaille wordt toegekend

De kleine ringen in de Olympische Spelen van 2016 schema zijn beschikbaar voor de kwalificaties en euro pictogrammen die de 306 besluiten waarin olympische medailles uitgereikt worden. Het zal interessant zijn, of de Duitse medaille hoopt het resultaat van 44 medailles op de Olympische Spelen in Londen vier jaar geleden zal overtreffen. De beste medaille kansen, de Duitse atleten goed in de disciplines van het paardrijden, hockey, schieten, schermen, triatlon, roeien, kanoën, handbal en atletiek.

Olympische 2016 voetbal schema met de kick-off tijden van alle wedstrijden

In het voetbal, het damesteam is een van de favorieten en ook de U23 mannen zeker uitzicht op een medaille. De Olympische 2016 voetbal schema toont de tweede pagina van het PDF-bestand bevat alle informatie over de spellen en tijden kick-off en de combinatie van het voetbal op de Olympische Spelen 2016. Het Duitse team zijn in Fiji, Korea en Mexico (mannen) en Canada, Australië en Zimbabwe ( ontmoeten vrouwen).

Olympische quiz: Ben jij een echte Olympische expert?

Olympische quiz: Ben jij een echte Olympische expert?

In onze Olympische quiz controleert u uw kennis over de Olympische Spelen. Bent u een Olympische expert? Stap in de test goud, zilver of brons!

losquizzen

map