Navfree voor Android

Dure navigatiesystemen waren gisteren, vandaag, om het te krijgen Navfree Android Application veilig naar hun bestemming - gratis. De app brengt OMS kaarten die het gevolg zijn van verzamelde gebruikersgegevens evenals voice control en veelzijdig zoeken en weergavefuncties. De kaarten zijn ook offline beschikbaar.

Navfree Android-applicatie - een community-navi

Tegenwoordig niemand dure navigatie-apparaten moeten ook bestellen bij de apparatuur in de auto. Het brede scala aan handige Auto software varieert van tank en snelheidscamera apps op auto-aankoop portals volledig uitgeruste navigatiesystemen. De laatste categorie, de Navfree Android is een applicatie. In 2010 werd ze voor het eerst uitgebracht als iOS-app en is opgebouwd door sindsdien een groeiende gemeenschap te tikken op de Android market. Vandaag de dag, de ontwikkelaar Navmii heeft meer dan 15 miljoen gebruikers wereldwijd. Het bijzondere aan de app is dat de De gegevens van de kaart door de gebruikers zelf komen. Dat wil zeggen, het bedrijf verplaatst voor navigatie OpenStreetMap (OSM) data aanpak. Ongeveer 850.000 mensen hebben al deelgenomen en hielp om de kaart gegevens aan te vullen en te actualiseren. Op deze manier krijgt de gebruiker de meest recente gegevens in plaats van stoffige eeuwenoude kaarten. Daarnaast is de app nog in ontwikkeling.

Navfree Android

Functies voor handiger gebruik van de Navfree app

De Navfree Android brengt applicatie zoals dat hoort bij een goed navigatiesysteem, voice control. buiten Onboard kaarten ook verkrijgbaar zonder een dataverbinding aan het doen zijn met. Dit is met name interessant voor buitenlandse reizen, omdat zo krijg je geen roaming-kosten voor de gebruiker. Voor het berekenen van de route kan de navigatie-app eenvoudig doen zonder dataverbinding. Was ooit een afslag op de snelweg gemist of verkeerd gevallen bij de turn - geen probleem. De Navfree app kunnen reageren op deze situaties onmiddellijk en geeft dankzij herroutering behendig een nieuwe route.

Navfree Android Route

Auto software met een goede usability & snel zoeken

Van bijzonder belang is de kwaliteit van de kaarten. Deze planken zijn niet alleen tijdig, maar ook komen in HD op de smartphone. Sinds de laatste update en het huis nummers op de kaart worden weergegeven. De zoektocht naar een locatie kan worden gedaan, zowel online als offline. En het maakt niet uit of je zoeken naar postcodes, straatnamen of specifieke POI's. Navigeren werkt net zo goed, zodat iedereen kan omgaan volgens zijn voorkeuren met de app. Op de top van dat, de navigatie-app kunnen sinds kort ook ** Foursquare zoeken **.

Navfree Android Zoeken

Overigens is de app niet alleen voor automobilisten gedaan. Voor degenen die liever lopen van A naar B, gewoon schakelt de werkingsmodus en komt ook met de snelste manier om uw bestemming. Navfree biedt beproefde en Navi apparaten getest in de schaduw Met de navigatie-app voor Android smartphones gebruikers sneller naar hun bestemming. Met dank aan betrouwbare, altijd bijgewerkt en visueel aantrekkelijk kaarten, navigatie is voorbeeldig. De routeberekening is wendbaar en snel te reageren op hun eigen fouten tijdens het rijden. Daarnaast kunnen de gegevens worden opgeslagen op de smartphone en haalde zonder een dataverbinding.

map
Adblock
detector