de Kaarten ADAC Download is gebruikers bij het plannen van hun route met praktische informatie op de pagina. De gratis web app biedt een flexibele routeplanner aanvullende actuele verkeersinformatie zoals file meldingen en plaats noten.

Kaarten ADAC downloaden met actuele informatie over files, ongevallen en bouwplaatsen

ADAC Maps berekent de reistijd nodig is voor een route, route displays en informatie aan alle toepasselijke tol. De routeplanner flexibel aanpast aan bestuurders van auto's, motorfietsen, zijspannen en campers. Als alternatief, de snelste route freeware berekent de kortste afstand indien gewenst. Bijzonder praktisch: In het kaartoverzicht Maps ADAC to-date informatie, zoals files, ongevallen, bouwplaatsen, tankstations, hotels, restaurants en andere zogenaamde Points of Interest zoals pretparken of Garages displays. Voor bestuurders van voertuigen met aardgas of LPG de routeplanner geeft ook de stations met CNG of LPG langs de weg.

In aanvulling op de kaart ADAC Maps geeft een gedetailleerd routeplan dat je altijd af te drukken op papier en kan worden gebruikt als reisdocumenten dragen overal. Extra informatie zoals de huidige weersomstandigheden, verkeersberichten en foto's van oriëntatiepunten langs de reis route te voltooien de routeplanner online. Met Kaarten ADAC automobilisten informatie krijgen genoeg voor het plannen van reizen in binnen- en buitenland. In vergelijking met Google Maps van de gratis service van de ADAC biedt nog meer en meer gedetailleerde reisinformatie. In het kort: Een aanbevolen route planner voor vakantiegangers, pendelaars en andere bestuurders.

Kaarten ADAC Download