ADAC brandstofprijzen App

De ADAC brandstofprijzen Android-applicatie brengt automobilisten bij tankstations glimlach weer. De app biedt actuele brandstofprijzen van meer dan 13.000 tankstations in Duitsland - in real time. Dankzij de app Saving is het mogelijk weer bij het tanken zo. Een routeplanner is het bijwonen van de rest.

ADAC brandstofprijzen app vergelijkt betrouwbare brandstofprijzen

voortdurend fluctueren dat brandstofprijzen en er zijn enorm onderscheiden van tankstation naar tankstation, iedere automobilist weet maar al te goed. Hoeveel keer een sinds geïrriteerd is geweest toen je nog veel te duur tanken een huilende oog en twee kilometer later vindt u een tankstation, die veel goedkoper zou zijn geweest tegen. Deze frustrerende momenten nu mede te danken aan de ADAC brandstofprijzen App het verleden. De app voor Android maakt gebruik van nieuw gebouwd in september 2013 Markttransparantie agentschap voor brandstoffen. Dit markttransparantie punt is in real-time met gegevens uit het Bundeskartellamt over de De prijzen van zo'n 13.000 Duitse tankstations benodigdheden. Sinds de instelling is opgezet om de consument meer transparantie te bieden, zijn deze gegevens gewoon ook doorgegeven - met inbegrip van de ADAC, die het levert op het web en over zijn ADAC brandstofprijzen Android-applicatie. In dit geval is de app niet alleen deDe prijzen van benzine, premium, diesel en E10 beschikbaar - meest recent is ook offerte voor aardgas en CNG inbegrepen.

ADAC brandstofprijzen App

Gasprijzen app displays goedkoopste benzinestation in de buurt

Voor wie op zoek is naar goedkope benzinestations zijn er verschillende mogelijkheden. is een variant, men zoekt in een bepaald gebied voor benzinestations en krijgt dan te beginnen met de beste lijst. Of kunt u eenvoudig de route berekenen. Hier is echter het doel mag geen tankstation. Men kan elk scherm alle oude manier. Dus u zijn normale dagritme daarom kan nastreven, zijn de gewenste doelgroep en kan de route te berekenen. Nu is de app op het spoor geeft alle tankstations die je kunt besturen. Leuke gimmick: De ADAC brandstofprijzen App komt zelfs met files op. Bovendien kan de gebruiker erg handige manier herswitchen tussen de kaart en de lijstweergave.

ADAC brandstofprijzen Route app

Android App met unzeitgemäßem Ontwerp

Niet elke free car software brengt de gebruiker altijd per se waarde toe te voegen. Met deze app, het voordeel is echter onbetwistbaar. Echter, met betrekking tot de lay-out, zou de Duitse Automobile Club graag een beetje meer tijd te gaan. Het ontwerp doet denken aan de eerste niet zo succesvol app ontwerpen. Toch is het gemakkelijk te hanteren en zelfs Android newbies komen in het snel vinden van uw bestemming. Dat was waarschijnlijk de belangrijkste bedoeling van de ADAC. ADAC App bespaart bij het tanken de portemonnee Zoals reeds vermeld, zal de app schoonheidsprijs te winnen. Maar het doel dat aan alle en zelfs voorbeeldig. Het gebruiksgemak, betrouwbare real-time brandstofprijzen en de slimme route planner maakt de app een must-have voor chauffeurs-koopjesjagers.

map
Adblock
detector