de genezingspraktijk leven Download voorziet praktijken van artsen en andere gezondheidswerkers uit een veelzijdig beheerder. De modulaire software biedt patiëntenadministratie met benoeming scheduler, behandeling module, facturatiesysteem en nog veel meer.

Opslag van alle patiëntgegevens met de helende praktijk leven Download

De Duitstalige gebruikersinterface genezingspraktijk leven is opgedeeld in afzonderlijke secties dergelijke patiënten, agenda's, brieven, recepten of correspondentie. De manager slaat alle patiënt informatie, inclusief medische geschiedenis en behandeling series. Bestaande gegevens kunnen worden geïmporteerd vanuit MS Office, bijvoorbeeld.

kunnen worden gemaakt met genezingspraktijk leven medicijnvoorschriften Daarnaast is de gehele correspondentie praktijk te hanteren en te schrijven facturen. Zelfs een mail client kan worden geïntegreerd, zoals vereist in het programma. De shareware biedt een informatiecentrum en data managers bij de genezing praktijken goede baan. Het minimalistische programma-ontwerp houdt een duidelijk beeld voor het werken met de patiënt en kan variabel worden aangepast aan de individuele behoeften. Diverse andere programma's op het gebied van de geneeskunde, onze veelzijdige software catalogus gratis te downloaden.

genezingspraktijk leven Download