de Dieet planner te downloaden helpt bij de berekening van de calorie behoeften en het creëren van een dieet plan. Hier, het gewicht en het dieet planner houdt rekening met de fysieke activiteit in de dagelijkse routine en adviseert op aanvraag sportieve activiteiten. Diverse rapporten helpen gewicht voorspellingen, verschillende benaderingen te maken in het aanbod van of het verliezen van gewicht en het berekenen van de persoonlijke BMI-waarde.

Het dieet planner te downloaden helpt bij het beheersen lichaamsgewicht

De diëtist biedt verschillende benaderingen van controle en verandering van hun eigen lichaamsgewicht. In de eerste stap van de stand van zaken wordt eerst bepaald. Dit kan door het invoeren van lengte en gewicht body mass index, BMI kortweg berekenen. Dit wordt grafisch weergegeven en wordt vastgesteld op basis van forfaitaire waarde voor ondergewicht, normaal en overgewicht. Zo kunnen gebruikers in een oogopslag zien waar je bent dit moment en waar de reis te gaan.

Dieet planner te downloaden

Calorie eis berekend bij diverse activiteiten

In het tabblad calorieën kan de eigenlijke dieet plan worden gemaakt. Hier zijn integreert verschillende functies. Bij het bepalen van de eigen calorie-inname geslacht, het lichaamsgewicht en de leeftijd worden ingevoerd en vervolgens zijn eigen activiteit profiel verkozen met een klik. U kunt kiezen uit zoals een "uitsluitend sedentaire levensstijl" of "fysiek veeleisende baan", Bovendien wordt in het vinkje "regelmatige lichaamsbeweging" instellen of sportieve activiteiten plaatsvinden. Na elke verandering, de diëtist is uw dagelijkse calorie nodig heeft. Dit is heel interessant om te zien hoe sterk al een beetje oefening dagelijkse energie stint beïnvloed.

Betrouwbare voorspelling voor gewichtsverlies

Bovendien kan een dagelijkse calorie-inname en de duur van het dieet hier ingesteld worden. In het voorbeeld hebben we gekozen zittend werk met weinig extra beweging, maar een kleine dagelijkse fysieke belasting, voor een dagelijkse calorie-inname van 2.000 KCal voor 30 dagen. De diëtist is direct na het invoeren van het streefgewicht en het gewicht is te verwachten op een tijdlijn in een grafiek. Als alternatief kan een vast calorie-inname het percentage tekort set calorie te nemen als een figuur, overigens, ook.

Dieet planner downloaden prognose

berekenen calorie behoeften of termijn voor streefgewicht met een dieet planners

Wilt u een bepaald gewicht, de knop aanbiedingen te bereiken "Calorieën berekend voor streefgewicht" verschillende manieren. Dit is echter voor het invoeren van een periode van tijd of energie-inname voor de voeding nodig is afhankelijk van de gewenste berekening. Door te klikken op de knop opent u een dialoogvenster voor het invoeren van het streefgewicht wordt geopend. Toen kwamen drie verschillende berekeningen zijn bij de hand om het streefgewicht te houden permanent, om de ingestelde tijd te bereiken of om de set calorieën per klik te bereiken. Na het volgen van het dieet berekenen van het resultaat direct op het hoofdoppervlak worden overgedragen en weergegeven in de grafiek.

Dieet planner downloaden caloriebehoeften

Eenvoudige gids van het dieet met inbegrip van gewicht meting Al met al, dieet planner downloaden een handige metgezel voor de verandering in lichaamsgewicht - of u wilt verhogen of te slanken. brengen al de gerechten die hoeveel calorieën mee, hoewel gebruikers dienen uit te vinden voor jezelf. Voor dit doel, alle informatie in het dieet planners zijn beschikbaar. Hiervoor is deze applicatie altijd eenvoudig en gemakkelijk te hanteren. zijn meer gratis downloads uit het veld voor meer informatie over afzonderlijke voedingsmiddelen en gerechten "eten & drank" beschikbaar.

Beperkingen van dieet planners

14-dagen trial versie printen, opslaan, en CSV-export zijn uitgeschakeld.