fiets pas

Fietsers kunnen in de vrije Bike Pass App leg alle gegevens van uw wiel comfortabel voor Android. Als de fiets wordt gestolen, wordt een snelle overdracht van gegevens aan de politie en verzekering direct gerealiseerd.

Bike Pass App: Alle gegevens digitaal en bij de hand

De meeste fietsers zijn gekomen niet gezien de situatie dat haar fiets was gestolen. Of stad of dorp, waaruit boerderij uit of vanaf een centrale locatie - de frustratie wanneer het wiel is verdwenen, is groot. De prijs is vaak niet zo belangrijk, want je kunt gewoon zijn fiets houdt. Vooral omdat de vooruitzichten van ooit weer zien van het wiel, misschien niet zo rooskleurig diefstal. door middel van de fiets: u kunt verhogen de kans maar met een beetje initiatief. Wie wil zijn fiets wordt teruggevonden, moeten ook zo veel mogelijk informatie over het object voor de politie. Dankzij de nieuwe fiets kaart Android-applicatie, kunnen de gegevens nu eenvoudig beheren digitaal. Geen vervelende stukjes papier en boven dit alles draagt ​​bij aan de overdracht van de gegevens gemakkelijker.

Bike Pass App

eenvoudig beheren van meerdere wielen fiets pas

Dus zowel eigenaars fiets in geval van diefstal kan worden geïdentificeerd, moet de gebruiker zo veel data in de digitale fiets te voeren door. De app biedt een verscheidenheid van categorieën voor de volledige details zijn beschikbaar. Een van de belangrijkste items natuurlijk ook codering en framenummer. Bovendien kan de gebruiker informatie over het type fiets en de verkoper en model dienen. is nuttig in ieder geval kan een foto ook worden opgeslagen in de app. Bovendien is het mogelijk om een ​​zeer gedetailleerde beschrijving van het wiel te maken. Er feiten zoals framemaat, en de kleur spullen of over vork, shock, stuur, stuurpen en velgen kan worden gemaakt. De fiets kaart kan worden afgedrukt als nodig is.

Bike Pass App Informatie

Zeer praktisch: de gebruiker kan ook meerdere wielen beheren via de app.

Snelle hulp bij diefstal

Als er nu voor de diefstal van het wiel, moet de gebruiker kijken niet alleen lastig voor de gegevens. Aangezien de meeste van de telefoon is altijd bij de hand, zelfs de app met inbegrip van alle fietsen data is meteen beschikbaar. Dankzij de integratie van een exportfunctie de gegevens van de fiets kaart app kan gemakkelijk worden overgedragen. Er zijn twee keuzes, ofwel om te exporteren de pas als een tekstbestand of een PDF die als bijlage via e-mail kunnen worden verzonden. Zo gaat te veel tijd totdat de politie hun onderzoek kunnen beginnen en verzekering is ook direct op de hoogte.De oppervlakte en daarmee de behandeling van de app is anders, als één van nuttige vrijetijdsbesteding downloads, uiterst eenvoudig zou verwachten.

map