fiets routebeschrijving

fiets routebeschrijving

Wie betrouwbaar Fietsrouteplanner te downloaden onderzocht moet Routeplanner Falk Maps te grijpen. De nuttige metgezel voor fietsers biedt gedetailleerde online kaarten en een exacte route planning. Een POI-finder voor het lokaliseren van restaurants, hotels, geldautomaten, winkels en bezienswaardigheden is ook opgenomen in de route planner app.

Fietsrouteplanner te downloaden voor Android en iOS-apparaten en als een web app

De fiets routeplanner te downloaden is beschikbaar als mobiele apps voor Android en iOS klaar en in een web app. De routeplanner apps op de weg rekenen op verschillende online kaarten uit de originele Falk Maps, Google Maps en OpenStreetMap speciale fietser kaarten en terrein kaarten. Praktisch is de mogelijkheid om een ​​route te plannen op de PC en de toegang bij het reizen via app op de smartphone. De kaart er na een Volgmodus exact op de huidige locatie. Volgens Falk, een totaal van meer dan vijf miljoen POI’s (Points of Interest) bevatten uit verschillende categorieën.

Fietsrouteplanner DownloadPlan route op de PC en op te roepen ze op de mobiele app: fietsrouteplanner download. Bron: Falk.de

De geplande routes kunnen worden gewijzigd op elk moment

De huidige locatie kan snel en eenvoudig worden geïntegreerd in de fietsroute planning. De pennen op de kaart kan worden verplaatst en derhalve zal veranderen geplande routes vrij eenvoudig. Degenen die de geplande route te volgen, ziet altijd of de koers en richting van fit, zoals de kaart van de positie van de fietser volgt. Tussen de verschillende standpunten kaart kan worden gewijzigd.

Fietsrouteplanner Downloaden RouteIn deze fietsroute in de Duitse en Oostenrijkse Alpen, het is een beetje heuvelachtig. Bron: Falk.de

omvatten niet offline kaarten in mobiele apps

De mobiele apps, bevatten ze geen offline kaarten, zodat tijdens het gebruik van de fiets routeplanner is een internetverbinding nodig is. alleen de daadwerkelijk benodigde kaart tegels worden geladen, terwijl luid Falk. Wie maakt geen gebruik van Internet flat rate of in het buitenland gevestigd, moeten aandacht besteden aan de data volume, dus geen onverwachte kosten.

Fietsroute planning in de webbrowser

Bijzonder comfortabel en gemakkelijk is de fiets routeplanner app via een web browser. De werking is eenvoudig: Schrijf je vertrekpunt en bestemming en vervolgens op Toon Route. Reeds de route op de kaart zichtbaar en kan worden ingezoomd naar believen. Fietsers kunnen er ook rekening mee hun tussentijdse doelstellingen voor routeplanning. Door te klikken op de route opties fietsers bepaalt of alle routevoorstellen moeten worden weergegeven of dat alleen de kortste en de snelste route wordt gepresenteerd.

Fietsrouteplanner Download WebAppFietsroute planning via een webbrowser op aanvraag met tussentijdse doelstellingen

Op verzoek kan het vertrek of de gewenste tijd van aankomst worden opgegeven om de gewenste vertrektijd of de verwachte aankomst in ervaring te brengen. Bruikbare informatie een afdrukbare richtingen en het hoogteprofiel van de geplande route fiets.

map