Wie wil blijven op de bal bij zijn favoriete club Bayern München altijd, wordt met behulp van de FC Bayern app volledig krijgen hun geld. Tijd voor de start van het nieuwe Bundesliga seizoen, is de app is gepimpt en voorzien van nieuwe functies.

FC Bayern app: De must-have voor FCB Fans

Terwijl de jongens van Bayern München blijven altijd op het grasveld op de bal, de fans van de club bevindt zich nu op de smartphone. Met de officiële app van het Duitse nationale elftal gebruikers alles te krijgen is er te melden bij FCB, comfortabel op hun smartphone. De app bevat deze laatste nieuws van welke aard: Nieuws voor leden, gevallen gates of rode kaarten, veranderingen in de line-up, alsmede nieuwe ontwikkelingen team in de tabel krijgt de Bayern supporters uit de eerste hand. Indien nodig, kunnen fans het opzetten van push-notificaties voor het nieuws. De vereniging heeft ook een eigen scores.

FC Bayern app

De Bayern München app is voor iOS, Windows (Phone) en Android beschikbaar. Om de laatste is in de vakantie-download. De app kan op apparaten vanaf versie 4.0 worden geïnstalleerd.

Bayern München app extended matchcenter

Een van de belangrijkste onderdelen van de app de wedstrijd centrum, dat eveneens is gewijzigd of uitgebreid. In alle competitiewedstrijden van de vereniging te detecteren zowel de competitie als van de Duitse beker en de Champions League. Fans verwijzen naar de Match Center naast de opstellingen en een tafel zal worden getoond in de resultaten in real time. Voor games die worden uitgevoerd in parallel, ook een deur alarm is geïntegreerd.Fans genieten in de FC Bayern app ook galeries en previews en reviews om de games en interactieve functies. Om de laatste omvatten bijvoorbeeld wedstrijden, een vaak hij overeenkomen en live stemming.

Bayern App Match Center

Speciale Extras voetbal app

Fans die live zijn in de Allianz Arena dit en willen hun idolen op te vrolijken, meer te laten profiteren van de Android-app. Dus maak je fans niet alleen het stadion plan om de mobiele telefoon, ze kunnen ook hun ArenaCard op te laden. Daarnaast kunt u genieten van meer dan de WLAN Allianz Arena voor gratis content van FCB.tv die nog een anders verborgen. Live streaming evenals de functie Deel uw foto zijn ook aanwezig. Abonnees van FCB.tv hebben steeds toegang tot de live web radio en exclusieve video's van de vereniging.

De 10 grootste Duitse voetbal faillissementen

De 10 grootste Duitse voetbal faillissementen

Wat waren de 10 grootste Duitse voetbal mislukkingen in de WK en de Champions League? We tonen de legendarische voetbal rampen op YouTube!

View Gallery