De virtuele visvergunning

De virtuele visvergunning bereidt vissers in Spe heel goed voor de succesvolle verwezenlijking van visvergunningen voor. De gratis web app verdiept zowel algemene als meer specifieke kennis over vis, bait and switch.

Gerichte voorbereiding op het examen van Fischer-test downloaden

Over het geheel genomen de virtuele visvergunning aan de gebruiker 30 van meer dan 350 vragen van alle relevante deelgebieden van de controle. Tricky: De elektronische visserij leraar is niet beperkt tot vragen van een enkele staat, maar omvat alle Duitse deelstaten op de visserij-examen downloaden met één.

Online test Fischer met 30 willekeurig geselecteerde vragen

De werking van de vissers is eenvoudig examen. De gebruiker voert een controle namen van ten minste zes letters en naar winkel en klikken "U om te testen" op. Nu ziet hij dertig willekeurig geselecteerde onderwerpen waar hij elk tikt één antwoord. Na het beantwoorden van de laatste vraag, en te klikken op "gereedmaken" evalueert de virtuele Fischer testen en boog de gebruiker leert hoeveel vragen correct waren en hoeveel foute antwoorden. Op alle kwesties is ook gelijk aan het juiste antwoord te presenteren.

De virtuele vissen examen biedt een online leaderboard

Wie tikt het verkeerde antwoord op de vijf of meer vragen, valt door de test en opnieuw kunnen hun geluk bij Fischer-test downloaden proberen. In een online leaderboard om zijn eigen resultaten van die van andere vissers te harmoniseren. Echter, je moet echt alle vragen goed en beantwoord in minder dan 70 seconden om de top 50 vissers te bereiken.

De virtuele visvergunning te downloaden

Als voorbeeld, de volgende originele vraag van het Fischer-test: Hoe moet een gevangene, levensvatbare vis die te behouden, te worden behandeld? A Hij is zacht voor de haak te lossen en onmiddellijk opnieuw in te stellen. B Hij is om te doden en om de maximale dagelijkse vangst worden toegewezen. C. Hij is om voedsel participatie in Keepnet totdat hij is hersteld en vervolgens opnieuw in te stellen. Een goede voorbereiding voor hun eigen visvergunning De virtuele Angel onderzoek doel is om dat naar eigen kennis van de vis te verdiepen en visserij aan te pakken en uit te breiden. Met de test, aspirant vissers toegekend voor te bereiden hun eigen visvergunning. De maker van de vragen zou ook helpen, volgens zijn verklaring dat de visserij niet alleen "dom Rumgesitze" waar, maar dat vissers vooral worden gezien als een natuurbeschermer en liefhebbers. Daarom is een deel van de vragen van de milieu-en diersoorten Devote gericht.

map