de Voorouders Chronicle Download gaat genealogen in hun onderzoek helpende hand. In de vorm van een databank shareware handhaaft informatie over voorouders, met inbegrip van hun CV's, informatie over de relatie en de eventuele bestaande beelden.

Voorouders Chronicle downloaden gecreëerd stambomen en stambomen

Op deze manier, na verloop van tijd een compleet archief van familierelaties die Chronicle voorouders oorspronkelijk zetten in een lijst. Dankzij GEDCOM compatibiliteit van genealogen importeert ook de bestaande voorraden. Zoals gebruikelijk bij programma's van dit genre is om zijn voorouderlijke galerie door te klikken als een stamboom of stamboom. Terwijl de eerstgenoemde is beperkt tot de weergave van de directe voorouders van een persoon boom versie geeft overzicht van de complexe verhoudingen binnen families.

Van veel van een programma van deze opdracht aan voorouderlijke Chronicle neemt af met een selectie van grafische templates voor stambomen. Deze zorgen ervoor dat de familie vlechten zijn niet alleen gepresenteerd voor alleen informatie, maar bieden ook iets voor het oog van de toeschouwer. Voorouders Chronicle wordt gecompleteerd door een geïntegreerde inleiding op het onderwerp genealogie, die zowel tekst als films klaar en voorbereid in nuttige informatie voor beginners houdt.

Voorouders Chronicle Download

Beperkingen van voorouderlijke Chronicle

14 dagen proef