iLiga voor Android

Het laatste voetbalnieuws hebben altijd en overal en geen goal meer niet missen - dat en meer aanbiedingen iLiga app. Minuut na minuut updates van de makers van Live Score voor grote internationale voetbalcompetities. Niet de krant, zelfs niet het nieuws portaal op de computer thuis - die tegenwoordig wil zijn op het snijvlak als het gaat om voetbal, die niet tot een goed voetbal app te krijgen. De iLiga App Onefootball GmbH is zo'n kandidaat.

iLiga app

iLiga app dragers serverberichten

Wie downloadt de app Android-smartphone te zijn, kan worden opgezet, onder andere gepersonaliseerde push-notificaties voor verschillende teams en spelletjes. Dat wil zeggen: niet de gebruiker om te zien of er iets nieuws, maar de App informeert de gebruiker automatisch wanneer er nieuws. Zo mis je er niet meer gelukkig en leert uit de eerste van de huidige resultaten. Zelfs anders, de makers van Android iLiga hebben geprobeerd om de snelheid en actualiteit. De scores voor de grote competities, bijvoorbeeld, wordt elke minuut en elke dag bijgewerkt zijn er honderden van de werkelijke voetbalnieuws om scores, resultaten, transfers en nog veel meer van over de hele wereld spel.

iLiga app Dortmund

Football app met de speler informatie en statistieken

Ook wordt het hart van de ventilator niet verwaarloosd. Zo kunt u alle informatie over de favoriete team in een oogopslag zien in het team stream. Individuele speler profielen met statistieken en cijfers zijn verstrekt. Wie wil kijken buiten de doos wordt geleverd met wedstrijdschema's, game scores, statistieken en de resultaten voor elk spel en elk team. En hoe dat te doen (ook van [freeware] http: // www.<a href =). de / sport Software /" target ="_blank">kent andere goede software downloaden op sport en voetbal, natuurlijk, squad informatie, tactische formaties, speler foto's en topscorers zijn opgenomen. De geïntegreerde video persconferenties, interviews en markeer clips bieden een uitstekende gelegenheid voor nog meer nieuws uit de voetbalwereld te leren, zowel van de grootste clubs in Duitsland en Bayern München, Dortmund, Schalke 04 en internationaal populaire voetballer troepen Real Madrid, Barcelona en Manchester United.

iLiga app kampioenen League

Live audio dekking van Sport1 geïntegreerd

In de huidige versie van iLiga app die nu - is "! Onefootball Pure Football" genoemd, werd de rapportage deel opnieuw verlengd. Dus het radiostation Sport1 is nu geïntegreerd, bijvoorbeeld. Op deze manier kun je gaan kijken naar de smartphone app live audio dekking op de telefoon. De mobiele applicatie voor de echte voetbalfans Ernstige voetbal fans zullen niet van deze app te krijgen. De smartphone software kent het hart van de ventilator geraakt te hebben met veel functies hoger. Zo kunt u, bijvoorbeeld, tonen de nieuwste versie van zijn steun en toejuicht het favoriete team. En hoe de tijd is nu met true-hearted fans: De andere teams willen de loep te nemen. Het is bekend dat de spelers te veranderen zodat zo nu en dan hun thuisbasis. Premier internationale competities, clubs en spelers zijn vertegenwoordigd. Gewoon geweldig!

map