Met de gratis Yahoo Weer-app Gebruikers krijgen een van de meest in het oog springende weer apps op hun smartphone. De Android-app loopt naar de weersomstandigheden en de locatie beelden van Flickr te passen en gebruikt ze als achtergrond. Het is super makkelijk te gebruiken, geeft alle nodige informatie en heeft verschillende widgets.

met betrekking tot de Yahoo Weer-app ooit weer in de regen

Het weer app van Yahoo biedt een zeer chique uitstraling en een goede bruikbaarheid. Sinds de laatste update van de app nu brengt in aanvulling op de standaard weersvoorspelling ook een praktische regenalarm. het naderen van een koufront met regen of sneeuw, de nieuwe functie suggereert 15 minuten eerder alarm. Dat wil zeggen dat de gebruiker voldoende tijd om een ​​paraplu te krijgen of om een ​​droge schuilplaats te vinden voordat het crasht uit de hemel. Het toch elegant design met zijn echte foto's werd ook opnieuw herzien.

Yahoo Weer-app

Yahoo Weer Android: functioneel & visueel aantrekkelijk

Goed weer maakt als we kijken naar de complete weer app meestal een goed humeur. Wie wil er in een goed humeur, zelfs bij slecht weer te krijgen, moet de Yahoo weer app op de smartphone. Visueel is het een echte eye-catcher. Ze trekt foto's uit Flicker dat lijkt de tijd van de dag, het weer en de locatie overeenkomen met als achtergrond en periodiek bij te werken. Het standaard scherm afgezien anders in het volledige programma-informatie en toont alleen hoogte- en dieptepunten, locatie en tijd.

De gebruiker kan ook hun eigen foto's in te dienen om de app. Dit wordt bereikt door de zogenaamde Project Weer op Flickr.

Alle informatie over het weer via Swype

Om gedetailleerde informatie over de weersomstandigheden te krijgen, de gebruiker veegt naar beneden gemakkelijk. De Yahoo Weer App Android toont dan alle waarden en kaarten die u nodig. Deze omvatten:

  • Kans op neerslag
  • voelt
  • Vochtigheid en UV-index
  • Temperatuur en wind kaart
  • Interactive satelliet- en radarbeelden
  • Weergave weerswaarschuwingen

In aanvulling op de huidige weersverwachting voor de komende 24 uur, zal de Android-applicatie in staat zijn om prognoses te geven voor de komende 10 dagen.

Yahoo Weer-app-instellingen

Instellen van opties in de Weer-app

De gebruiker kan het weer in de Yahoo Weather Android-applicatie weer te geven voor een aantal plaatsen. Het opzetten van de sites werkt gemakkelijk van de instellingen. het plaatsen via wisser daarnaar te verplaatsen zijkant.Daarnaast is de app wordt geleverd met verschillende widgets. De gebruiker kan kiezen uit zes opties, zoals het weer display moet uitzien op het beginscherm.