Waarschuwing Weer App

Waarschuwing Weer App

de gratis Waarschuwing Weer App de Duitse Weather Service (DWD) geleverd ter aanvulling van de hulpdiensten van de civiele bescherming en alle eigenaren van smartphones of tablets met belangrijke over het actuele weer situatie en biedt een uitstekend overzicht van het actuele weer en waarschuwingen situatie voor Duitsland.

Waarschuwingen noodweer rechtstreeks naar uw smartphone of tablet met de waarschuwing weer app

de nieuwe "officieel" Waarschuwing weer app waarschuwt voor DWD gratis en ad tegen weer gevaren om op te slaan met de vroege en alomtegenwoordige waarschuwingen voor gevaarlijk weer leven en om schade te voorkomen. De app kan daarbij heel goed naar de persoonlijke behoefte aan informatie aan te passen. Individueel configureerbare waarschuwing elementen en waarschuwing niveaus beschikbaar. worden genoemd als een doelgroep van de app DWD toevoeging aan de gehele bevolking in Duitsland, de krachten van de ramp noodhulp in het bijzonder. Dit illustreert dat het is een professionele waarschuwing weer app met een hoge standaard.

Waarschuwing Weer App

Meteorologische kit voor het weer en stormen

In één oogopslag ziet u nationale en lokale weer en ernstige weersinformatie. De gebruiker zet de app van de National Weather Service in een meteorologisch Prefab zelf samen op welk weer ontwikkelingen informeren en hoe hij zou willen worden gewaarschuwd. Handig is de mogelijkheid om te kiezen voor individuele plaatsen waarschuwingen voor noodweer voor specifieke criteria zoals zware regen of storm. De waarschuwing Weer-app toont de informatie over het weer met foto’s van de nieuwste satelliet- en weerradar films. Tal van begeleidende informatie over de huidige waarschuwing situatie van cloud voorspellingen tot geanimeerde temperatuur trends, zijn beschikbaar. Het gebied van de voorstellingen kunnen vrij worden gekozen door Zoom, variërend van een Europees overzicht van regionale cut-outs.

Waarschuwing Weer-app alert levels

De waarschuwing niveaus kunnen individueel worden ingesteld

Een waarschuwing beeldscherm weer levendig de voorspelde stormbanen van onweer cellen en de verspreiding van regen en sneeuw gebieden. Weerfenomenen en waarschuwingen niveaus kunnen ook worden ingesteld als de waargenomen locaties. De gebruiker kan meerdere sites en regio’s waarvoor hij zou willen voortaan afzonderlijk worden gewaarschuwd definiëren. Zodra de risico situatie aanzienlijk verandert, krijg je een waarschuwing op de smartphone of tablet met behulp van schakelbare alarmfunctie. Indien gewenst kan er nog meer verkeersinformatie in de Android-app te ontgrendelen.

Recente satellietbeelden van de DWD weerradar en Meteosat

Indrukwekkend, de hoge-resolutie foto’s en filmpjes van de DWD weerradar, de weersatelliet Meteosat en de voorspellingen waarschuwing gebeurtenissen zoals stormen en zware regen zijn. Alle graphics en animaties worden verklaard door de informatiepagina’s en het kan ook worden aangetoond uitgebreide uitleg van de waarschuwing gebied.

Waarschuwing Weer App storm

De belangrijkste kenmerken van de waarschuwing weer app van de DWD in het overzicht:

  • Officiële waarschuwingen van het weer gevaren zoals stormen of zware regen
  • Informatie over de ontwikkeling van de waarschuwing met graphics, animaties en teksten
  • Waarschuwing elementen en waarschuwing niveaus zijn individueel instelbaar
  • Duitsland-breed overzicht van het noodweer
  • Schakelbare alarmfunctie bij het wisselen van de regionale noodweer
  • Zwaar weer video’s van de DWD Weer Studio
  • Waarschuwing monitor Sporen van onweer cellen
  • Weersvoorspellingen Europa en lokaal
  • Recente satellietbeelden
  • Verkeersinformatie van Google

Waarschuwing Weer App voor Android met betrouwbare waarschuwingen

De gratis en ad-free app van de Duitse Weather Service zorgt niet alleen voor een betrouwbare waarschuwing voor zwaar weer, maar ook nauwkeurige weersvoorspellingen voor een acceptabele weersomstandigheden. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zonder dat de bediener en overzicht lijden. De waarschuwing weer app vereist Android OS 2.3.3 of hoger. Wie op zoek is naar meer weersvoorspellingsinstrumenten gratis te downloaden, vindt u in onze uitgebreide software catalogus.

map