barcoo voor Android

Voedselschandaal Tot ziens! die de barcoo app op hun smartphone geïnstalleerd altijd weet wat er in zit, in ieder geval in de producten die worden verkocht met een barcode of QR-code. Deze code de gebruiker scant gemakkelijk met de Android-app, en vervolgens ontvangt alle relevante informatie over dit product. Niet alleen voedingsmiddelen zijn barcoo database.

Bargain-contact op met de Barcoo app

Als de wasmachine in de elektrische markt is echt een koopje, want het bevordert de plaatselijke dealer op de poster? Om uit te vinden, je moet wachten no thanks barcoo meer Android totdat u thuis bent, op de computer te zoeken voor het afstemmen van online aanbiedingen. Gemakkelijk ter plaatse van de scan barcode van de wasmachine en de app direct uitvoeren van een prijs-en productvergelijking door.

barcoo App

Natuurlijk kunt u contact op met de Barcoo app biedt niet alleen wasmachines in winkels. de prijzen vergelijken van wasmachines, mobiele telefoons, tv's en andere apparaten van huishoudelijke en consumentenelektronica - die ook andere smartphone-apps kan gebruiken. Het bijzondere van Android barcoo eerder de uitgebreide achtergrondinformatie en de enorme keuzemogelijkheden.

barcode & QR scanner met voedsel verkeerslicht

Van bijzonder belang, bijvoorbeeld de geïntegreerde voedingsadviezen verkeerslicht. Voor elk product met een barcode of QR-code, de software de juiste voedingswaarden, dus bijvoorbeeld bevat evenveel suiker, vet of natrium een ​​bepaald ras bietenstroop. Alle informatie is onderzocht door barcoo redactionele en samenwerkingspartners. Als een gebruiker wordt op deze wijze verkregen een snel overzicht van de belangrijkste feiten. Degenen die willen blijven om te gaan met het probleem van de bewuste voeding is meer software aan eten en drinken gratis te downloaden hier.

Barcoo App eten verkeerslicht

De barcoo Editor biedt de gebruiker een consument tijdschrift met praktische tips over verschillende onderwerpen, zoals gezondheid en voeding. Ook herinnert moet snel worden verkregen door middel van deze service.

Consumer App geïnformeerd over belangrijke ingrediënten

Een ander hoogtepunt is de database van testrapporten met rapporten van Stiftung Warentest en meer dan 400 andere testen en consument magazines - die graag naar de beroemde varken in de zak kopen? Original hoe nuttig - net als het eten verkeerslicht - zelfs de wijn-licht. Dit geeft aan de gebruiker, bijvoorbeeld, een professionele beoordeling en een gemiddelde waardering en een oordeel prijs. Evenzo nuttige informatie ook de cosmetische licht. Verborgen toeslagen en misleidende verpakking is ook bekend als kritische ingrediënten. Zelfs op duurzaamheid informatie aan fabrikanten is gedacht.

Barcoo App Consumer tips

Koopgids en prijsvergelijking in een app Of het nu zonnebrandcrème, wasmachine of TV - vrijwel alles is voorzien van een barcode of QR-code wordt gevonden door de app. Voor elk product is de toepassing verschaft zeer nuttige informatie, aangepast aan elk individueel geval. Ook nicheproducten zoals wijn of cosmetica zijn afgedekt. Actuele informatie over het retourneren van producten in hun eigen tijdschrift gebied. Tip: Ook in de Lidl App een barcode scanner is geïntegreerd.

map