Coloring volwassenen

Kleurplaten voor volwassenen ideaal voor rust en ontspanning. Er zijn 14 ontwerpen in verschillende moeilijkheidsgraden. Gewoon gratis te downloaden, afdrukken, verf en kalmeren!

Coloring: volwassenen vinden hun innerlijke kind

Eigenlijk, kleurplaten voor kinderen, maar nu hebben zijn sexy kleurboeken, anti-stress kleurboeken, kleurboeken met optische illusies, een kleurboek van Vogue en zelfs een "time je slank" kleurboek. Maar waarom geld uitgeven voor de sjablonen wanneer u de kleurplaten voor volwassenen één gratis kunt downloaden, en vervolgens afdrukken. Dus hoe deze 14 onderwerpen, die verschillende categorieën van templates. Van Japans geïnspireerde art deco motieven, geometrische formaties en mandala's te mythische figuren, de download zowel voor elk biedt de juiste onderwerp en de juiste moeilijkheidsgraad.

Coloring volwassenenDe kleurplaten voor volwassenen hebben zeer verschillende motieven. (Foto: pixabay / Redactie)

Als kleurstof vermindert stress

Hier kunt u niet wit uit de hand van de ontspannende werking van Ausmalens. Er zijn verschillende redenen:

  • Als je eenmaal bent begonnen met het kleuren, is men snel in de "flow". Het richt zich op de kleuren en vormen en vergeet to-dos en zorgen. De hersenen krijgt het ware een korte pauze - althans in termen van de stressfactoren.
  • De zintuiglijke ervaring van kleur, harmonie en contrasten en combinaties zijn een zeer bijzonder genoegen - vergelijkbaar met een goede maaltijd of zonnebaden.
  • De kleuring bevordert de creativiteit en concentratie door middel van nieuwe kleurencombinaties of schilderij technieken kunnen worden uitgeprobeerd en je moet concentreren op de complexe motieven.
  • Ontspannen is de afstand van de pc en mobiele telefoon: De kleuring van de mobiele telefoon vrijkomt door de digitale stress van de moderne tijd.
  • Stelt u zich eens een beroep op beide helften van de hersenen: zowel de logische pagina in de kleuring van de formulieren en het creatief te zijn in het combineren van de kleuren. Dit zorgt voor harmonie tussen de twee partijen en je voelt je meer in balans.
  • De kleuring brengt ons terug naar de kindertijd, in situaties waar je je veilig voelde. U kunt actief herinneren tijdens het schilderen en genieten van de ontspannende werking van deze positieve gevoel.

print het net en aan de slag

Wie kan niet worden overtuigd door deze argumenten, moet het hen te overtuigen van de positieve neveneffecten van de Ausmalens zichzelf. Gewoon kleuren volwassenen in het gewenste formaat te printen en te schilderen aan de hand. Als de resultaten in het begin nog steeds niet bevredigend is, het maakt niet uit. De motieven kunnen zo vaak worden afgedrukt als je het leuk vindt. De video laat zien tips over hoe de kleuring nog meer succes:

map