Boek Cook Books Beheer

met de BOOKcook Download Manage] (/ buero-administratie /) boekenwurmen haar tegoeden in gedrukte werken van welke aard ook. Lang zoeken op de plank voor specifieke boeken behoort dankzij de shareware van het verleden.

BOOKcook Download via interface naar Internet databases

De detectie van de literatuur loopt vrij snel met de hulp van een interface naar Internet databases. Het is voldoende om de titel, auteur of ISBN-nummer in te voeren, en BOOKcook boeken beheer verwijst de overige relevante informatie met één klik. Als bijzonder handig sortering in de geschriften in categorieën bewijst vooral extensieve bedrijven. In combinatie met een geavanceerde zoekfunctie, dit draagt ​​bij aan snel gezochte boeken of tijdschriften te vinden.

Graag willen weten Black gedocumenteerd op White's leesgedrag, het Boek Cook Books Administration biedt gedetailleerde statistieken. Hen neemt men, bijvoorbeeld wanneer een boek was laatst gelezen. boeken koken wordt afgerond door het detecteren of drukeenheden verleend overeen. Voor zijn functie, de administrator vereist dat de Microsoft .NET Framework.

BOOKcook Download

Beperkingen van BOOKcook Books Beheer

30-dagen trial versie met een beperkt aantal records

map