met de Immo wereld Download naar het huis van jagers krijgen het aanbod van dezelfde webportaal op de Windows-computer of hun tablet en smartphone. Naast accommodatie zoeken biedt de gratis applicatie ook links naar interessante actuele thema's die zijn opgesteld door de redactie.

Immo wereld Download met zoeken voor appartementen & huizen

De kern van de Immo wereld, maar, natuurlijk, het zoeken naar gratis appartementen, woningen en commercieel vastgoed. In het bijbehorende zoekscherm vindt u de gewenste locatie en eventueel een district binnenkomen en geef het type woning. Daarnaast kan de zoekopdracht worden in termen van ruimte, het beperken van het aantal kamers en verhuurt, neemt ook de freeware tegendeel wensen ten aanzien van de apparatuur.

Immo wereld Download

De kaart toont de specifieke locatie

Klikken verder geïnformeerd Immo wereld dan de huidige aanbod, met inbegrip van informatie als ze door de verhuurder of makelaar gedeponeerd. Met behulp van een kaart om de locatie van de betreffende woning te leren. Degenen die niet snel kunnen beslissen of wil interessante advertenties toe te voegen toegevoegd aan een elektronisch notitieblok die op elk ogenblik later kunnen worden bekeken. Dus gegarandeerd naar de accommodatie, niet ver van de droom plek om te wonen te vinden, maar het helpt in ieder geval aan de slag in de goede richting.