Kleurplaten bloemen 2023

Kleurplaten bloemen

Kleurplaten bloemen voor kinderen en volwassenen: 14 gratis ontwerpen voor print, kleur in en naar beneden. Hier weer innerlijke rust te vinden bij de kleuren en ontspannen!

Naar aanleiding van de trend: kleurplaten bloemen

Momenteel bestorming kleurboeken voor volwassenen, de bestsellerlijsten van de boekhandel. De trend is – zoals altijd – uit Amerika en zelfs vreemde bloemen drijft. Er zijn nu de meest absurde motieven van James Franco naakte sprookjesfiguren Schimpfmalbüchern. Wie echter, zoals klassiek, is zeker om de juiste sjabloon in de 12 bloemmotieven vinden. De kleuren van bloemen bieden zowel individuele bloemen en een weelderige bloemstukken of versiering templates. Er zijn zowel eenvoudige en grootschalige motieven (die ook geschikt zijn voor kinderen), evenals delicate en verfijnde templates om te leven uit zijn artistieke talent.

Kleurplaten bloemenEén van de 14 kleurende bloemen. (Foto: pixabay / Redactie)

Voor ontspanning en innerlijke zelf

De trend is nog niet eens zo gek als men zou denken op het eerste gezicht. Voor nu, is de positieve en ontspannende werking van Ausmalens bekend. Dus beide halfronden van de hersenen, bijvoorbeeld, zowel de zogenaamde kleuren. De linker analytische kant van de hersenen is vereist door de kleuring zelf, het recht en de creatieve kant, echter, bij het combineren van de verschillende kleuren en de holistische ontwikkeling van de sjabloon. Positief om stress ook de afstand van de smartphone en PC beïnvloedt, het richt zich op het schilderen en valt in een soort van “flow”. Deze activiteit geluid wordt gezien als uiterst bevredigend en is nu een essentieel onderdeel van geluk onderzoek. Last but not least je kunt winnen door kleuring afstand van zijn dagelijkse taken en problemen, dus gewoon voer “come down”. Wie niet gelooft, moet het eens te proberen. Dankzij onze gratis downloads, moet het slechts een paar gekleurde pennen en een beetje tijd. En zo kan de hele look:

  PDF EM Schedule

Download en aan de slag

De 14 kleuring bloemen kunnen worden gedownload als een gecomprimeerd bestand op de download-knop. Naar aanleiding van de rar-bestand hoeft alleen te worden uitgepakt en de juiste scène wordt geselecteerd. De sjablonen zijn in het PNG-formaat en kan worden aangeraakt met bijna alle beeldbewerkingsprogramma. Natuurlijk, de beelden kunnen ook gemakkelijk worden gedrukt en met de hand gekleurd. Wanneer u klikt met de rechter muisknop op de gewenste afbeelding en selecteer de optie Afdrukken. Na alleen de gewenste uitvoerformaat worden gekozen en de pennen ontbloot.

map