Hydro drinkwater

Wie heeft het regelmatig drinken gewoon niet geïnternaliseerd en voortdurend vergeet het handvat om het waterglas, kan nu worden geholpen! met de Hydro water drinken App krijgt de gebruiker een efficiënte herinnering applicatie op zijn smartphone. Naast de aanpasbare herinneringen, de app een computer voor het water moet bereid en in produceert statistieken en grafieken voor het leveren van water aan.

Hydro drink water app - het drinkwater herinnering voor de smartphone

Het menselijk lichaam verliest gemiddeld dagelijks ongeveer 2-2,5 liter water. Deze hoeveelheid water moet worden teruggekoppeld om uitdroging van het lichaam te voorkomen. Bovendien is het handhaven van de vloeistof vereiste vitaliteit en de productiviteit wordt vergroot. Als er meer sportieve activiteiten te komen of breng Dertig graden in de schaduw van het lichaam in aanvulling op zweten, de vraag naar natuurlijk. Als dat regelmatig drinken nogal moeilijk, is een soort geheugen moet opzetten. Dit zal drinken in digitale vorm met de Hydro water Android-applicatie op de smartphone gebracht. De app is gratis en kan op Android-apparaten worden geïnstalleerd vanaf versie 2.3.

Hydro water drinken App

Hydro drinkwater berekende hoeveelheid water

Wie de app is gedownload, kan in eerste instantie de bestemming van drinkwater te bepalen. Hier levert de applicatie berekent de hoeveelheid water die nodig is op basis van diverse gegevens en stellen voor om een ​​computer. Zo krijgt de gebruiker op zijn lichaam afgestemd aanbevelingen die de gebruiker kan overnemen als bestemming.

Reminder app herinnert ons aan de drank

Als het doel is vastgesteld, kan de gebruiker juiste herinneringen in te stellen. Ook hier genoeg vrijheid om te worden overgelaten aan de gebruiker. Dus iedereen beslissen hoe vaak ze willen worden herinnerd aan de Hydro app te drinken. Er kan een willekeurig aantal herinneringen te creëren. Daarnaast is de user interface zeer goed gedaan, zodat de gebruiker kan snel gaan is en hoe op te zetten en aan te passen herinneringen gaan snel uit de hand.

Hydro water drinken App Herinnering

Observatie en analyse van drinkgedrag

De gebruiker kan ook de 'Hydro water drinken app te gebruiken zijn drinkgedrag waargenomen en gecontroleerd. Dat wil zeggen, draagt ​​hij een wat neerkomt water hij zich heeft genomen. Hier kunnen zelfs voedsel worden overwogen, bijvoorbeeld een komkommer of sla bestaan ​​uit ongeveer 95 procent water. Het is echter lastig voor de gebruiker slechts eenmaal komen om dergelijke informatie, en voer hen. Daarnaast kan de gebruiker speciale informatie over sport of het weer te maken.

Hydro water drinken App Grafiek

De app is dan in staat om het drinkgedrag in grafieken en statistieken goed te presenteren. Dus iedereen kan begrijpen als de app heeft een positieve invloed op de gewoonten en drinkgewoonten. Onder bepaalde omstandigheden, zijn aanpassingen aan de herinneringen nog steeds nodig.

Sport in warmte: Top Tips

Sport in warmte: Top Tips

Wie wil om te sporten in de hitte, moeten zich houden aan bepaalde richtlijnen. Met onze 10 tips atleten fit te blijven in de zomer. Meer hier!

View Gallery
map
Adblock
detector