Kaart en Gids

Kaart en Gids voorziet expediteurs & Co met een zeer comfortabele Routeplanner voor Transport van welke aard ook. In verschillende edities, de reisafstand en planners kunnen zowel mobiel als gebruikt in het kantoor - helemaal over het netwerk. Hieraan werd een fleet management, rij- en rusttijden planner voor meerdere bestuurders, kost van A tot Z, met inbegrip van Tall Collect koppelingen en emissies rekenmachine. Afstanden worden automatisch geoptimaliseerd op de vraag, laad de planner ook rekening gehouden, en indien nodig zal de navigatiesoftware ook zoeken nog steeds hetzelfde de juiste lading voor de terugreis.

Kaart en Gids te downloaden of online routeplanner voor Transport

Een daarvan is straight to the point zei: Wie een gratis glossy planner met grote kleine beeld in de stijl van Google Maps & onderzocht Co., dient gelijk te zwenken om één van de vrije routeplanner te downloaden. voor Map&Guide; kost geld, eerste en tweede, biedt prima maar weinig foto's voor vakantie planning gedetailleerde route-informatie, alternatieve routes, professionele informatie op de route-optimalisatie en voertuigen, met inbegrip van het brandstofverbruik en de uitstoot en milieuzones, tunnelbeperkingscode codes en het optimaliseren van de tijd slots en vracht. In alle van de planning en programma-interface in veel details kan dynamisch aanpassen aan hun eigen behoeften. de Aanwijzingen voor transportbedrijven daar ook als een zeer handige web app direct in de browser, een standalone werkstation of als een netwerk versie voor 25 pc's.

Kaart en Gids eenvoudig opzetten

Voor een optimale planning Planners opzetten van een eigen vloot van voertuigen in het systeem. Om plaats te doen een aantal bepaalde typen voertuigen, kan worden aangepast in detail. Als alternatief definieert men ook volledig eigen voertuigen. Hoe dan ook, er juiste afmetingen, gewicht en asbelasting van de truck of trekker en aanhangwagen (s) klaar voor invoer.

Kaart en gids Download

ook Gevaarlijke goederen worden beschouwd en het kan een verzoek op geselecteerde landen maken voorkomen dat het milieu doelgebieden. Als deze informatie wordt ingediend bij het voertuig, moet het daarna niet meer worden geactiveerd wanneer de routeplanning. Indien het voertuig geeft één of meerdere leiders, die ook direct zal worden ingevoerd en Rij- en rusttijden voor chauffeurs ingericht. Wat het verbruik berekening hetzij het werkelijke verbruik wordt ingevoerd, verschaft een route voor het voertuig, of ook de typische gemiddelde en ook de ingang van een vloot gemiddelde verbruik mogelijk. Als alternatief kan de berekent automatisch consumptie rekening houdend met de handleiding voor emissiefactoren (HBEFA 3.1).

Aanwijzingen voor vervoerders, expediteurs en logistiek

Voor de daadwerkelijke Het plannen van de route zijn blijkbaar alle Europese landen. Daarnaast kunnen veel details in de opties worden ingesteld voordat de daadwerkelijke toetreding van routegegevens. Concreet:

 1. adres Lookup
  • Zoektermen
  • Uitvoer van resultaten
 2. Kaartweergave
  • Beschikbare toetsen op de kaartweergave
  • standaarden
  • bijschriften
  • navigatie-instructies
  • Selectie op het scherm objecten
  • Opnieuw automatisch gehandhaafd vaste vergroting
  • Toon externe Kaartlagen
 3. routeplanning
  • Stel vertrek- en aankomsttijden
  • Vermijd sommige landen
  • Instellen van Thuis en favorieten
  • Weergave van particuliere voertuigen
  • Keuze emissieberekening
 4. Toll kostencalculatie
  • Toll kostenprognose
  • Berekening van de Ecotaxe

Uitgangspunt en vaak gebruikte behalen van de doelen zijn heel gemakkelijk in het drop-down menu om uit te kiezen. Andere waypoints worden ingevoerd en gepland en loste insert in de route lijst handmatig of met geautomatiseerde routeoptimalisatie via intelligente stations. dan geeft Aanwijzingen voor transportbedrijven de geplande route van het opnemen van vertrek- en aankomsttijden, en afstand. De kosten voor brandstof en mogelijk voor een voertuig opgeslagen extra kosten worden de planner duidelijk te onderscheiden, evenals de daaruit voortvloeiende emissies. Tolgelden manier, met één klik te Tall Collect einbuchen alternatief is er ook een tol voorspelling op basis van de huidige gegevens. De route wordt weergegeven op de configureerbare kaart en op aanvraag is huidige sluitingen beschouwd. uitvoer van de volledige planning van zowel de kaart en Gids te downloaden, evenals de internetversie comfortabel als CSV of BCR. Overigens kan routeplanning worden geïmporteerd worden aangepast en geoptimaliseerd.

Freight plan en vinden M&G

De huidige lading van het voertuig verladers ofwel snel en gemakkelijk te vol, half of leeg, of het beton gewicht deponeren. De vracht belasting door TBC lading code is mogelijk op aanvraag aan het podium basis. Als de auto niet optimaal wordt geladen, of u nog op zoek naar lading voor de terugreis, helpt ook de geïntegreerde vrachtuitwisseling van Teleroute in het vinden van transportorders. Eventuele extra kosten voor omleidingen of Transportation Routeplanner gewenste gelijk berekend om een ​​met.

Kaart en gids Download Freight Finder

meest professionele routeplanner voor Transport gratis

proberen om in detail te beschrijven alle opties en planning opties voor de routeplanning met de professionele scheepvaart planners, buiten het bestek van dit duidelijk. Kaart en Gids Internet is na een gratis registratie snel voor onmiddellijke full-scale test van de geleverde diensten online routeplanning.

map