Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 handleiding

met de Samsung Galaxy S3 mini Manual is een complete gids voor het kleine broertje van de Galaxy S3 op de computer. Zonder chaotische stukjes papier vertegenwoordigt de digitale handleiding alle nodige informatie naar de mobiele telefoon en aan te geven wat de mini heeft alles op de doos.

krijgen om zijn apparaat met de Samsung Galaxy S3 mini Manual weten

Samsung ervaren gebruikers of savvy smartphonegebruikers te zetten op het apparaat en de slag te gaan. Wat ze niet weten dat ze op eigen houtje verkennen - ook al duurt het soms een beetje langer op deze manier. Maar niet elke gebruiker is een ontdekkingsreiziger-type en de huidige smartphones zijn echte functie rounder. Telefoneren, fotografie, surfen, naar muziek luisteren, chatten in een - zoals zij heeft software moeilijk om gelijke tred te houden andere vrije vrijetijdsbesteding. Wie is er een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden van de S3 mini's te geven en willen educatieve toelichting weten zwart, komen met de Samsung Galaxy S3 mini begeleiden de perfecte helper bij de hand. De instructies combineert alle feiten rond de Galaxy S3 mini in een PDF. Op 114 pagina's, ontvangen gebruikers instructies om aan de slag, basisfeiten, inzicht in alle functies voor communicatie, internet, media, enz., Evenals een sectie over het oplossen van problemen.

Samsung Galaxy S3 mini Manual

De structuur en de inhoud van de handleiding voor de S3 mini

De handleiding is heel duidelijk, gestructureerd door verschillende hoofdstukken en je moet kennen allemaal de Galaxy S3 Mini met behulp van grafische doeleinden. Voor een eerste overzicht van de onderwerpen van de handleiding bestaat uit een inhoudsopgave net achter de aanhef aan het boek zelf. Dit betekent dat de gebruikers efficiënt te navigeren en kan ook specifiek zoeken naar een onderwerp, zonder dat om door de 114 pagina's te bladeren. Zoals te zien is de inhoudsopgave, is er een handleiding van de volgende onderdelen:

  • Aan de slag: Ten eerste, krijgt de gebruiker een overzicht van de structuur van het apparaat en instructies over de eerste stappen om het apparaat te activeren en basisinstellingen.
  • Kerngegevens: In het hoofdstuk hulp, onder andere, het touch screen, voor de overdracht van gegevens, alsmede voor het gebruik van toepassingen te leveren. De gebruiker ontvangt ook een overzicht van alle S3 mini opkomende symbolen.

Samsung Galaxy S3 Mini handleiding Symbolen

  • communicatie:De handleiding geeft een overzicht van alle communicatiemiddelen - van telefonie via de e-mail te sturen naar boodschappers.
  • internet & netwerk: Verklaringen voor hoe we het internet in te voeren, te werken aan het surfen op het internet en hoe Bluetooth.
  • media: Hier worden alle geïntegreerde media zoals MP3-speler, camera en radio functie en het gebruik ervan worden gepresenteerd.
  • Toepassing en media winkels: De voornaamste magazijnen en toepassingen worden besproken.
  • Utilities: De behandeling van de vooraf geïnstalleerde programma's zoals rekenmachine, klok, of voice search wordt uitgelegd.

Samsung Galaxy S3 Mini Manual Utilities

  • Bij het reizen, & local: Hier kunt u toegang tot informatie als hij kan gebruiken om een ​​route te berekenen, kan dergelijke sites te vinden en de navigatie te gebruiken.
  • instellingen: In dit hoofdstuk worden alle instellingen aan bod komen: Van WLAN via het display en beveiligingsopties de manier om de datum en de taal aan te passen.
  • Problemen oplossen: In de laatste paragraaf suggesties voor het oplossen van veelvoorkomende problemen samengevat.

Gebruikersvriendelijke handleiding voor Galaxy smartphone

De noten worden begrijpelijk geschreven en de meeste onderwerpen worden verbildlicht voor eenvoudige verstandhouding met grafische voorstellingen. De feiten zijn ook niet behandeld te uitgestrekte en te kort. Op het eerste gezicht zijn geen onderwerpen ontbreken. Bijzonder prettig is de comfortabele bediening van de Samsung Galaxy S3 Mini Guide: Van de inhoudsopgave u een gedeelte kunt klikken - bespaart de moeite van het scrollen en veel zenuwen. verwerven vakkennis voor de Galaxy S3 mini Wie de gratis handboek over de smartphone downloadt zelf, dan druk aanspraak kan maken in verband met een goede reden, een Samsung Galaxy S3 aan mini-expert te zijn. Het is gebruiksvriendelijke manier en beantwoordde alle vragen die u mini kan moet S3.

map