de Samsung Galaxy S7 Handleiding Downloaden toont alle wetenswaardigheden over de populaire smartphone modellen S7 (SM-G930F) en S7 Edge (SM-G935F). De Samsung Galaxy S7 handleiding is beschikbaar in het Duits als een PDF-bestand op 166 pagina's (S7) of 175 pagina's (S7 Edge) te downloaden.

Samsung Galaxy S7 handmatig downloaden in PDF-formaat

Om een ​​S7 handleiding van de koper van een Samsung S7 zal worden zonder de originele verpakking van smartphones helaas. Hier beperkt Samsung een snelstartgids als een zogenaamd "Quick Start Guide", Wie wil er een complete gids voor de problemen en fouten bij de hand hebben, daarom moet de gedetailleerde Samsung Galaxy nodigen S7 Manual en print. Met de Samsung Galaxy S7 Handleiding of de Samsung Galaxy S7 Edge handmatig downloaden eigenaar van een Samsung S7 of S7 Edge zijn altijd volledig op de hoogte van alle details van de nieuwe high-end smartphones.

Samsung Galaxy S7 Handleiding DownloadenSamsung Galaxy S7 Manual Download PDF-bestand naar 166 of 175 pagina's.

S7 Edge 5,5 inch scherm iets groter dan de S7

De Samsung Galaxy S7 werd op 21 februari 2016 in het GSMA Mobile World Congress in Barcelona, ​​samen met de Galaxy S7 Edge als een opvolger van de Samsung Galaxy S6. De edele smartphones in dit land te hebben sinds 11 maart 2016 S7 en S7 Edge verschillen voornamelijk in grootte: The Edge of S7 scherm is 5,5 inch scherm iets groter dan de standaard Galaxy S7. De resolutie is echter hetzelfde voor beide smartphones met 1440 x 2560 pixels. sleutelt 8890. De achterste camera van de S7 biedt een resolutie van 12 megapixels en een nieuwe dual pixel technologie die een snellere scherpstelling zorgt ervoor dat wanneer in Europa verkochte apparaten van Samsung acht-core Exynos SoC binnen.

Samsung Galaxy S7 Handleiding Downloaden Constructie apparaatDe Opbouw van het apparaat Overzicht

Slot voor Micro-SD-kaarten terug aan boord

De ingebouwde accu S7 is de grootste tot nu toe gebruikt in een Samsung Galaxy apparaat, maar kan niet worden vervangen. Anders dan zijn voorganger, S6, S7 is stof- en waterdicht en heeft wederom een ​​slot voor micro SD-kaarten. De Samsung Galaxy S7 heeft Android 6.0 (marshmallow) en de Samsung TouchWiz user interface aan boord.

Samsung Galaxy S7 Handleiding Downloaden CameraTik op om de camera te bedienen in de S7 handleiding.

S7 Manual als een handige gids voor problemen

Na Samsung Galaxy S7 Manual Download de trotse eigenaar van de kostbare smartphones heeft verklaringen van alle belangrijke functies en mogelijkheden bij de hand, bijvoorbeeld voor apparatuur bouw te beginnen en lock-scherm, voor meer informatie over het gebruik van de camera of de samenwerking van de Galaxy S7 met een Samsung Gear. De S7 gebruiker handelt in haar eigen afdeling als leidraad voor problemen. Zo is de gebruiker vindt, onder andere, wat te doen als je wilt om de batterij in de Samsung Galaxy S7 vervangen.

Natuurlijk kunt u ook omgaan met het apparaat zonder het lezen van de instructies, maar de een of andere belangrijke tip of aanwijzing om te werken zou het zonder de Samsung Galaxy S7 Gebruiker zeker ontbreekt. Meer Smartphone handleidingen en programma's voor telecommunicatie bevat onze goed gevulde downloaden catalogus.