hoofdpijn Diary

hoofdpijn Diary

met de Hoofdpijn Diary Download kunnen de omstandigheden die een mogelijke oorzaak van de pijn achtervolgende vraag zijn vast te leggen. Dit kan bepaalde situaties, voedsel of persoonlijke triggers. De geregistreerde gegevens zowel diagnose als de beoogde vermijden van de triggers voor hoofdpijn of migraine.

Het model is afkomstig van de Duitse Migraine en Headache Society (DMKG e. V.) en is gratis te downloaden.

Een hoofdpijn dagboek downloaden werpt licht op de mogelijke oorzaken

Het geneesmiddel kent op dit moment ongeveer 250 verschillende vormen van hoofdpijn. Ze behoren tot de meest voorkomende gezondheidsproblemen en vervuilen het dagelijkse leven niet alleen, maar kan aanzienlijk hem te beperken. Dus ongeveer vier tot vijf procent last heeft van deze symptomen, zelfs dagelijks. Vooral vrouwen en mensen in grote steden worden geplaagd door deze aandoening. Wie klaagt over een langere periode van hoofdpijn of migraine, moeten de oorzaken tot op de bodem. Een hoofdpijn dagboek of migraine dagboek kan informatie over wat de oorzaken van de klachten zouden kunnen zijn.

Hoofdpijn Diary Download

Behandeling van het dagboek

Na de gratis Hoofdpijn Diary Download de template kan gemakkelijk worden afgedrukt. Op dit een paar weken worden aangehouden voor alle relevante belangrijke gegevens. Naast het type, de duur en de ernst van pijn omvatten de persoonlijke wezen en geconsumeerde voedingsmiddelen of dranken. Worden genomen voor de pijnstillers, bepaalt bovendien welke drugs waren de doses geleverd en of dit kwam een ​​verbetering. De inzameling en latere analyse van de gegevens helpt niet alleen helpen om triggers te identificeren, maar vergemakkelijkt ook de artsen te diagnosticeren en de daaropvolgende therapie. Bovendien kan de oorzaak worden vermeden doelwit van stakeholders en pijn dus worden voorkomen door het dagboek. De inspanning te voeren, zoals een kalender wordt vergeleken met de resultaten van te verwaarlozen – vooral omdat er geen bijwerkingen optreden longen. Daarom behoort nu bijna standaard – althans voor chronische pijn – houdt een pijn dagboek.

  the Christmas story

Voortgang en effectiviteit

De verzamelde gegevens kunnen niet alleen pijn te vermijden of gerichte therapie, maar ook de vorderingen te volgen. Doe mee met de pijn minder vaak? naar een lage dosis te krijgen of zelfs volledig te beheren zonder medicatie? Wie last heeft van hoofdpijn of migraine, kan alleen winnen door de vrije Hoofdpijn Diary downloaden en met wat discipline bij het invullen van het dagboek eigenlijk. In het ergste geval, de tijd tevergeefs in de meeste gevallen, pijn echter beter voorkomen of doeltreffend behandeld – en verbeteringen duidelijk verstaanbaar uit het dagboek.

map