Tournament richtingen grijpt sportclubs tijdens de voorbereiding en afstemming van hun races onder de armen. De demo is geschikt voor beide toernooien met groepswedstrijden en voor degenen die na K.O.- of het Zwitserse systeem.

Tournament Scheduler download voor meer dan 20 sporten

Het doet er nauwelijks, in elke sport, de deelnemers concurreren omdat Tournament Scheduler ondersteunt meer dan 20 verschillende soorten van lichamelijke activiteit. Deze omvatten de klassiekers zoals voetbal of hockey, maar ook exoten als lacrosse. Handig is de functie heeft dezelfde templates voor verschillende Wettkampfmodi aan boord, zodat je bespaart een hoop werk bij het maken van de documenten onder bepaalde omstandigheden.

Tournament Planner beheert, bijvoorbeeld, deelnemerslijsten, wedstrijdverslagen en resultaten en tabellen. In het geval dat een ontmoeting van de rating watervallen, de beheerder maakt het ook mogelijk het schrappen van eerder toegekende punten. Een automatische caching zorgt voor de veiligheid van de gegevens die voor verdere verwerking of publiceren in de formaten CSV, XML of HTML kunnen worden geëxporteerd.

Tournament Scheduler Download

Bovendien, de Toernooiplanner zorgt accumuleren drukwerk zoals documenten, lijsten resultaten, armaturen of ruimte toewijzingen en desgevraagd ook volautomatisch. Voor een beter overzicht voor de organisatoren van het toernooi, de demonstratie markeert de volgende koppelingen kleur. Wie op zoek is naar meer samenwerking software gratis te downloaden, is dit in onze veelzijdige software aanbod.

Beperkingen van het toernooi planners

Biedt afdrukken met een watermerk en weergegeven om de vijf minuten een pop-up venster.

Beoordeling van de redactie

Tournament planners Download Editor's Rating