kerstwedstrijd

onze gratis Kerstmis concurrentie Download heeft 14 PDF-sjablonen afgedrukt verkorting van de wachttijd voor de Kerstman. De verschillende puzzels in verschillende moeilijkheidsgraden geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Kerstmis concurrentie Download

Lastige taken met de concurrentie Kerstmis Download:

De gratis templates bestaan ​​uit vier verschillende soorten puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden.

  • in de Kerstmis labyrinten of doolhoven past het, gewapend met een pen om de juiste weg te vinden. Maar let op: Quick eindigt de weg in een doodlopende straat. Kinderen kunnen spelenderwijs trainen hun creativiteit, fantasie en de juiste begeleiden van de pen op de basis van deze puzzels.
  • Met het oog op de concentratie en aandacht te versterken, zijn de het oplossen van problemen. Hier verschillen tussen twee identieke doorschijnende originelen worden gevonden. Dit mysterie - zoals bijna al onze Kerstmis concurrentie voor te downloaden - is een goede manier om het te maken in een weinig concurrentie. Gewoon een paar keer af te drukken het doel. De eerste speler die alle tien verschillen wint vinden.
  • Wie iets moeilijk te lezen, het kan met de letters salades oefening op een leuke manier. In de drie templates woorden thematisch draaien rond Kerstmis moet worden gevonden. De termen kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts lezen en kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal verborgen in de brief doolhof.
  • Die mag niet ontbreken bij Kerstmis puzzels de klassieke par excellence. in de kruiswoordraadsel Termen worden doorzocht rond de kerst en vond met een beetje geluk, de juiste oplossing woord.

Puzzels en Ausmalvorlage in een

De veertien templates bieden niet alleen een feestelijke training van de grijze stof en moeilijke taken deels motieven voor het kleuren. Dus de afdrukken kan op verschillende manieren worden gebruikt. De PDF's zijn aangepast aan de DIN A4-formaat en kan gemakkelijk worden afgedrukt. Vooral wanneer men is bezig met de voorbereidingen voor het festival zelf, en duizend dingen te doen, de gratis kerst puzzels te downloaden biedt kinderen een zinvolle activiteit die de anticipatie tegelijkertijd toeneemt. Op hetzelfde moment dat de cognitieve vaardigheden van de kinderen worden opgeleid, wat resulteert in een beter concentratievermogen, voor een snellere het oplossen van problemen en efficiënt leren. The Christmas motieven en thema's nog steeds krijgen ze de juiste stemming om de anticipatie voor de naderende festival te verhogen.

map
Adblock
detector