Bij MM-tank boek dat de titel "kosten Vehicle - Fuelbook &# 45; brandstofkosten" draagt, is een nuttige verzameling van Excel-spreadsheets ontworpen voor automobilisten. In aanvulling op de Fuelbook alle ander voertuig kosten, zoals verzekering, reparaties, enz. Geregistreerd en bepaalt automatisch de kosten per kilometer voor de eigen auto.

Fuelbook Download: Identificatie en illustratie van alle kosten voertuig

met "autokosten - Fuelbook - brandstofkosten" ziet de lankmoedige automobilisten wat de verrijdbaar onderstel werkelijk kost. verschillend grafische analyse geeft de afzonderlijke kosten, onder andere gevoed liter, de kilometerstand en het brandstofverbruik. De gebruiker eenvoudig na Fuelbook Download vatten zijn brandstof kassabon en al het andere berekent automatisch de freeware op aanvraag. Dit heeft ook een automatische jaar en multi-jaar evaluaties.

Fuelbook Download

Afschrijvingen en leasing kosten worden in rekening gebracht bij de autokosten

De basis Excel spreadsheet biedt de mogelijkheid voor elke maand van het jaar, leg alle informatie met betrekking tot hun eigen reizen en de kosten van de brandstof. Voor de tab januari.-december. geplaatst in de onderkant van de tabel. De gebruiker voert in het geel gemarkeerde velden in elke maand, de datum, het aantal kilometers, de Bezopen brandstof en de prijs per liter benzine of diesel één. Vanuit dit, de Excel-spreadsheets automatisch andere informatie te berekenen, zoals de kilometerstand, brandstofverbruik per 100 kilometer en de kosten per kilometer. beneden "anders" Verzekering kan motorrijtuigenbelasting, reparaties en andere kosten te specificeren. Ook de afschrijvingen en leasekosten, uiteraard, niet worden genegeerd.

illustreren tank kosten met betrekking tot kilometers

gedaan met de tafel admin.xls jaar en data-overdracht. Alle gegevens van het lopende jaar worden gekopieerd op aanvraag door te klikken in een jaar. Handig is ook tba.xls. Deze tabel toont de gedreven in elke maand kilometerstanden en brandstofkosten. Zo kan de bestuurder heel goed welke brandstof kosten zijn gemaakt in verband met het aantal kilometers te vergelijken en hoe ze verspreid over het hele jaar. Vergelijkbare uitspraken is het jaar tba_jv.xls. Hier zijn het vorige jaar wordt toegevoegd als een basis voor vergelijking.

Fuelbook Download Spirtkosten

detecteren verlies van de waarde van het voertuig

tbwert.xls presenteert een calculator voor het waardeverlies bepalen. De eigenaars van voertuigen zijn de kosten en de levensduur van het voertuig en ontvangt de maandelijkse afschrijving. De afschrijving berekening kan worden gedaan over de kosten of de lijst Schwacke. Tot slot kan de gebruiker nog steeds een tabel met de naam tools.xls in het ZIP-bestand. Dit is om computationele instrumenten voor het bepalen van het aantal kilometers en getankte brandstof liter. Geeft bijvoorbeeld aan consumptie en aantal liters en ontvangt de kilometerstand. De bepaling van de getankte liter omgekeerd ten opzichte van de vermelding van verbruik en kilometrage. Meer programma's voor automobilisten zijn beschikbaar in onze software aanbieden van gratis te downloaden. Houd alle van toepassing zijnde kosten voertuig en bereken De behandeling van autokosten - Fuelbook - brandstofkosten lijkt in eerste instantie een beetje verwarrend en ingewikkeld. Wie heeft de relatie van Excel-spreadsheets door uiterlijk, maar zal een even simpel als handig hulpmiddel ontvangen voor het opnemen van alle gemaakte autokosten op basis van Excel met de brandstof log download.