de Kaufland Aanbiedingen-app blijkt te zijn doordachte inkoopmanagersindex voor Kaufland klanten. Double aankopen kunnen worden vermeden door het verdelen van de lijst met familie of vrienden en werkten samen. De huidige Kaufland brochure is ook inbegrepen.

Kaufland Offers-app zo slim inkoopmanagers

De Kaufland app draagt ​​de officiële titel "Kaufland - aanbiedingen en meer", De slimme shopping manager voor Android en iOS-apparaten Kaufland klanten te behouden alle aanbiedingen altijd in beeld en maak een persoonlijk boodschappenlijstje. Handig is de mogelijkheid om informatie naar de dichtstbijzijnde Kaufland tak, met inbegrip van het adres en de Kaufland openingstijden te krijgen.

Kaufland Aanbiedingen-appKaufland Biedt app met praktische boodschappenlijstje en uitgebreide recept databank

aandeel lijst met familie

De Kaufland aanbiedingen zijn duidelijk verdeeld in productgroepen. De individuele producten worden geleverd met een kraan direct in het boodschappenlijstje. Meer artikelen kunnen worden aangevuld door invoer of scan de juiste barcode. De boodschappenlijstjes kan comfortabel met de familie of vrienden te delen. Op deze manier kunnen Kaufland klanten plannen gezamenlijke aankopen, duplicatie van de aankopen of aankopen te vermijden doen het goed in parallel. Om de aankoop te delen, maar een Kaufland-account is vereist.

Filialfinder met Kaufland openingstijden en informatie over Gastronomie

Iedereen op zoek naar de laatste aanbiedingen van de dichtstbijzijnde Kaufland winkel, vindt in de Kaufland app. Om het dichtstbijzijnde kantoor te vinden, activeert de gebruiker van de site selectie en kan navigeren van het Kaufland app daar. Informatie over openingstijden, balies, tankstations of restaurants op het terrein zijn ook aan boord in de Kaufland biedt app. Die in een gebied met meerdere vestigingen kunnen selecteren en opslaan locator volgens verschillende criteria bijvoorbeeld filter op service counters zoals vlees, kaas, vis of gevogelte of eventueel voor andere aanbiedingen.

zet items in de Kaufland boodschappenlijstje app

Door te klikken op het grote plusteken aan de rechterzijde van de gebruiker neemt een item op het boodschappenlijstje. Voor het verhogen van het bedrag wordt meerdere malen afgetapt. Klik op de afbeelding of het item van Kaufland klanten kunnen gaan naar een pagina met details die aanvullende informatie verschaft. Koopjesjagers kunnen kijken naar de Kaufland app biedt al volgende week.

Kaufland reclame en directe toegang tot de Kaufland Brochure

Het winkelcentrum app biedt klanten Kaufland reclame en aanbiedingen. Directe toegang tot het Kaufland brochure uit de app en blader door de Kaufland klantenmagazine zijn mogelijk. Echter, er is helaas geen manier om de Kaufland brochure als PDF te laden. Als extraatje de Kaufland app biedt toegang tot een groot recept database. Met de filter functie kan de gebruiker zoeken naar specifieke recepten. Clever: De ingrediënten van elk recept zijn ingesteld op dezelfde vingertop comfortabel te vragen over hun boodschappenlijstje. Meer apps en tools op het gebied van winkelen, eten & Drink bevat onze software catalogus gratis te downloaden.