de Politie Rapport App toont processen-verbaal, de brandweer en andere instanties uit heel Duitsland. De auteurs van de berichten zijn hier alleen de lokale politie of ministeries. Met het politierapport app, wordt de gebruiker altijd op de hoogte van het politieonderzoek en de criminaliteit in Duitsland, onder andere inbraken, diefstallen, geweldsdelicten, zoekopdrachten en getuigen oproepen. Ook kan informatie over ongevallen snel en eenvoudig worden opgeroepen met het proces-verbaal op elk moment.

Politie Rapport App met betrekking tot ongevallen, diefstal, gewelddadige misdaad en klopjachten

"ontdekten drie doden in appartement". "Onbekend verhoogde herhaaldelijk onterecht geld van". "Federale politie zijn op zoek naar meer slachtoffers van seksuele intimidatie". "Frontale botsing op de B22". "Federale politie vinden paintball sniper rifle in de kofferbak". "Bus botst met oplegger: Drie Gewonden" - Wie geïnteresseerd is in processen-verbaal van alle soorten, kan een overzicht van de laatste persberichten van de politie en andere autoriteiten over het proces-verbaal app te bekijken.

Politie Rapport AppHet politierapport app geeft informatie over gewelddadige criminaliteit en zoekacties van alle soorten (Foto: hoog geavanceerde / Redactie)

regio van de gebruiker automatisch herkend en overeenkomstig gefiltreerd rapporten

praktisch is na het downloaden van het proces-verbaal APK optionele automatische detectie van het huidige gebied en de toewijzing van de betrokken autoriteiten. Dit voorkomt dat de gebruiker een stroom van berichten ontvangt. De politie intelligentie hebben dus altijd een lokale verbinding, bijvoorbeeld, om hun eigen wijk of administratieve regio.

Degenen die dat willen, om extra autoriteiten uit heel Duitsland selecteren als u wilt. Hiervoor wordt het Duitsland kaart knop gebruikt. De automatische toewijzing aan een bepaalde regio kan weer worden uitgeschakeld in de instellingen op elk gewenst moment. Welke afdeling is toegewezen aan de gebruiker, kunt u zien door te klikken op de kaart van Duitsland. zich ook aanmelden voor extra autoriteiten verslagen van deze kan zijn.

Optioneel kennisgeving en automatische update.

Wie wil op de hoogte van bepaalde politie-onderzoeken-to-date worden gehouden, maakt van de gelegenheid van de aanmelding en automatische updates. De tijdstippen waarop een update is voltooid, kan de gebruiker in het proces-verbaal app opgeven.

Poiizeibericht app met toegang tot een contactformulier lokale politie

Na het starten van het proces-verbaal Android-app is het eerst nodig om een ​​lijst van de verschillende processen-verbaal te zien. Met één tik op een bepaald bericht, de gebruiker opent de respectievelijke volledige persbericht en toegang tot een contactformulier lokale politie.

Politie Rapport App-ondersteuningAls u alle berichten van een contact met de politie op het terrein is beschikbaar. (Foto: hoog geavanceerde / Redactie)

Automatisch gedetecteerd en handmatig geselecteerde afdelingen

Een klik op de kaart in de balk bovenaan leidt tot de selectie van de diensten. Hier automatisch bepaald diensten zijn opgenomen, evenals de met de hand geselecteerd. Wie getypt op het hart in de lies, kunnen delen in een sociaal netwerk of contact opnemen met de fabrikant van de toepassing, onder andere, een bericht naar fouten of problemen aan te geven. Meer informatie en software tot regio, huis & Family om gratis te downloaden, onze goed gevulde software aanbieden.