Poison aas Radar App

Triest maar waar: In de berichten in de media van de hond haters lag vergiftigd lokaas te graf verwonden lieve vierbenige paal! De Österreicher Sascha en Amalia Schoppengerd - zelfs hondenbezitters - dus de Poison aas Radar App ontwikkeld. De gratis Android app informeert houders over met opzet vergif aas en gevaarlijke zones in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Na het downloaden of installeren van het gif aas Radar app, de gebruiker een lijst van de berichten van de afgelopen 365 dagen ontvangt. Als u klikt op een item in de lijst, krijgt u gedetailleerde informatie over elke locatie, inclusief datum, exacte adres en - indien het gif aas locatie niet anoniem werd gemeld - van die naam, die het gif aas gemeld. Over het pictogram Share linksboven, kunt u de vermelding in de lijst of plaats met collega-hondenbezitters via verschillende social media kanalen te verdelen.

Poison aas Radar app met Map

Met behulp van de GPS-functie van smartphones of Android-tablets, zal het gif aas Radar app automatisch te detecteren locatie van de gebruiker, met vermelding van de tab "kaart" het gif aas plaatsen in de directe omgeving van de gebruiker op. kun je in of uit naar wens binnen de kaart weergeven - op de "+" en "".

Zoek op postcode en plaatsnaam

Wie zou willen beginnen met ongeveer gevarenzones in onbekende gebieden, zoals geplande vakanties met de vier-legged of voor lange wandelingen buiten de gebaande paden kan ook te weten komen met behulp van de postcode of van de plaats van tevoren over het gebied. De overeenkomstige invoerveld achter het vergrootglas-pictogram in de menubalk.

Poison aas Radar App

Fonds berichten en wijzigingen in de instellingen

rechtsboven, kunt u op de hoogte van de inzendingen melding van een nieuwe locatie of de instellingen van gif aas radar app te veranderen op het menu icoon algemeen. Om een ​​plaats te melden of de instellingen te wijzigen, moet u zich registreren met een e-mailadres en wachtwoord aangeboden. Sinds versie 2.1.6 kun je me een e-mail plaatsen ook verzenden.

Functies voor Pro-leden

Pro Leden kunnen verder ook de periode van de weergegeven gif aas plaatsen opgeven, wijzigt het gebied van sorteren en weer te geven berichten in de straal van 500 kilometer.

map