Weer Online App

met de Weer Online App het niet in de regen staan! De gratis weer app zegt dat de vooruitzichten voor de verschillende locaties vereist een nauwkeurige. Gebruikers ontvangen een uurtarief accurate voorspellingen zoals temperatuur indicatie en regen waarschijnlijk.

Paraplu of T-shirt? Stevige schoenen of sandalen? Het weer speelt dus soms gek, ook in Duitsland en in het bijzonder in april. Wie kan ooit weten wat hij moest de volgende dag te kleden? The Weather Online app kan geen onfeilbare voorspellingen weken van te voren, maar de weersomstandigheden zijn gewoon te veel onvoorspelbare variabelen onderwerp.

Toch is het mogelijk om een ​​aantal betrouwbaarder te beantwoorden met behulp van de weer app Online de vraag "paraplu of T-shirt," omdat de app toont een uur Uitgebreide Weersverwachting.

Weer Online app stores verschillende locaties

Op de allereerste keer dat u de toepassing Weer online vraagt ​​locatie van de gebruiker. Natuurlijk kunt u niet alleen een locatie in te voeren, of de huidige locatie of de locatie van de thuisbasis. Op deze manier kunt u genoeg van te voren te leren over het weer de volgende vakantie plek en aan te passen op deze manier de bagage dienovereenkomstig en daarmee uiteindelijk ook de bescherming van uw portemonnee en het milieu als voldoende. Nieuwe locaties of bestemmingen kunnen worden ingevoerd op het vergrootglas in de rechterbovenhoek. Ook vanuit het hoofdmenu naar nieuwe locaties in te voeren is het mogelijk onder de "My Places".

Weer Online App

Weer-app met geïntegreerde kaart

De bovenste helft van het startscherm van het weer Online Android is bijna volledig bezet door een kaart van de geselecteerde locatie. Een positie wordt gemarkeerd in de kaart met een rode pen, met inbegrip van uren zijn accurate weersvoorspellingen voor de huidige dag. De weergegeven informatie over het weer omvatten, onder andere, de dag maximum temperatuur, evenals de kans op regen in een percentage. Een klik of vingerbeweging om de uren precieze weer onthult nog meer informatie. Zo kunt u de windsnelheid en windrichting te brengen in de ervaring, bijvoorbeeld.

In de bodem van het beginscherm van de Weather Online app geeft een prognose voor de komende dagen. Door te klikken op een bepaalde dag, krijg je meer informatie over het weer voor de geselecteerde dag. Dit omvat bijvoorbeeld de geschatte maximum dagtemperatuur, maar ook de minimum temperatuur. Ontvang de geschatte duur van de zonnetijd, de waarschijnlijkheid van regen, de regen spuiten hoeveelheid, windsnelheid en de tijd van zonsopgang en zonsondergang is ook. Andere extra aanbiedingen en diensten beschikbaar voor de gebruiker, onder andere op het hoofdmenu beschikbaar. Deze omvatten een meer gedetailleerde Doppler radar, weerradar, weer nieuws en nog veel meer.

map