band

de Tire downloaden dient zowel als een reis Lustigen Routeplanner voor de volgende reis op twee of vier wielen en een interface voor navigatiesystemen. De freeware is van plan reisroutes op de monitor met behulp van Google Maps en kopieert ze zonder extra software op het navigatiesysteem.

Tire download voor de planning van de auto of fiets routes

Hier ondersteund Tire ("Trace uw route Everywhere") De hardware van de twee fabrikanten GarminGarmin en Tomtom Tomtom, waar de smartphones worden aangedreven met de app van de laatste partij. Klik door klik op te vragen vakantiegangers niet alleen de routes langs als zodanig, maar draag een bezienswaardigheden of ga naar boekingen voor overnachtingen in de afgelegde gebied. Met Google Maps kunnen volledige routes veel gemakkelijker te maken dan direct op het navigatiesysteem of in de navigatie-app op de PC.

Tire downloaden

Muisklik verandering routes en route waypoints

De gebruiker kan in de freeware snel en gemakkelijk met een muisklik routes en route waypoints. De Tire Download fungeert als interface met de Windows-pc en maakt het mogelijk Maak complexe routes met behulp van Google Maps en kopiëren naar een TomTom of Garmin GPS. maar de Tire routes kunnen ook worden omgezet in andere formaten GPS route.

Tyre is ideaal voor fietstochten

Vooral Tire beroep op motorrijders aan de comfortabel om fietstochten vooraf te plannen op uw eigen computer. Het kan met de freeware, maar ook routes voor autovakanties, fiets- en wandeltochten te maken. de online bibliotheek van Tyrus aanbieders presenteren hun reis voor vrij gebruik in de gebruiker blijkt stimulerend te zijn. Van Australië tot Noorwegen naar Vietnam om routes te reizen na of herzien voor hun eigen verlangens. Afgewerkte routes draagt ​​Tire ook niet alleen voor Garmin en TomTom navigatie-apparaten, maar het exporteert voor gebruik in Google Earth.

Tire Download tours

Toeslag-Plus en Pro-versies

Naast de gratis Basic versie van Tyrus ook betaalde Plus en Pro-versies zijn functies die beschikbaar zijn bij de fabrikant. Deze bieden aanvullende informatie, zoals de locatie van benzinestations, hoeft te doen zonder dat de gebruiker van de advertentie-ondersteunde freeware versie. Maar toch, de Tire downloaden Dankzij de intuïtieve bediening en routing bibliotheek een groot goed voor reizigers die graag hun vakantie individueel aan te pakken. Andere richtingen zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden.

map