Atletiek WK 2017 schema

de Atletiek WK 2017 schema te downloaden bevat de volledige officiële schema van de World Cup in Londen van 04-13 augustus 2017. Het is een van de grootste sportevenementen van het jaar met 2.034 geregistreerde atleten uit 205 landen.

Atletiek WK 2017 schema te downloaden: Data van de 47 beslissingen en alle voorrondes

Een totaal van 47 beslissingen en finales op de wereldkampioenschappen atletiek in 2017 bij de wereldkampioenschappen atletiek in het Londense Olympisch Stadion. 141 medailles Het zal worden toegekend. De gedetailleerde officiële programma van de Atletiek WK gepresenteerd 2017 schema te downloaden als PDF-bestand op een heldere kant.

Atletiek WK 2017 schema te downloaden

Bovendien is een eenvoudige, maar zeer informatief atletiek is 2017 schema door de DLV / Leichtathletik.de ook in PDF-formaat te downloaden. De definitieve besluiten worden vetgedrukt daar. Ook interessant zijn de gedetailleerde PDF-bestand met het vorige seizoen-beste prestaties van alle atleten en de "team Manual",

Live-verslaggeving op ARD, ZDF en Eurosport

In de Duitse TV de IAAF World Championships van ARD en ZDF wordt overgedragen met afwisselend dagelijks live worden uitgezonden. Naast de twee publieke omroepen de World Cup op de publieke zenders kan ook te zien op Eurosport met gedetailleerde live-uitzendingen en een dagelijkse samenvatting van de hoogtepunten van de huidige dag van de competitie.

Atletiek WK 2017 Schedule Download Schedule

Duitse team met 72 WK-deelnemers

Het Duitse atletiek team wordt verwacht om te concurreren met 72 WK-deelnemers die is genomineerd voor de World Cup in Beijing, de Duitse Atletiek Federatie. Het zal interessant zijn om te zien welke atleten uit het Duitse team de droom van het wereldkampioenschap goud zal realiseren. Wie op zoek is naar meer Sport Software om gratis te downloaden, vinden in onze veelzijdige software aanbod.

map
Adblock
detector