de Recept Suite Download verzamelde recepten inclusief ingrediënten, voorbereiding en foto's. De shareware hangt in gelijke mate aan kookliefhebbers, maar ook voor professionele chef-koks.

Recept Suite Download met uitgebreide zoekfuncties

Recepten bespaart Recept suite in een centrale database opgeslagen. Waaronder een aantal medewerkers van verschillende pc's toegang vanuit de zelfde terug naar koken instructies. Daarnaast is een uitgebreide zoekfunctie aan boord. Zelfs winkelen lijsten die u in een paar klikken direct in het programma. Via import en export een uitwisseling van de meest heerlijke recepten met vrienden snel en gemakkelijk. Ook via e-mail de recepten kunnen worden rechtstreeks vanuit het recept Suite verstuurd en afgedrukt.

Sinds kort is ook een kookboek editor aan boord. Klik chefs uit bestaande recepten summier eigen recept boek samen en uit te rusten met graphics voor de voor- en achterzijde. Voor het afdrukken van het recept collectie ingezet kunnen worden met een klik van een drukpers die dan brengt het goed stuk voor een vaste prijs op papier. Recept Suite maakt een competente en goed gestructureerde indruk. De programma-interface is aangenaam, duidelijk en gemakkelijk om goed te bedienen. Professionele koks en hobby koks: aanbevolen download.

Recept Suite Download

Beperkingen van recept Suite

De proefversie is beperkt tot twee categorieën met 20 recepten.