de Europees Kampioenschap Handbal 2016 Schedule Download toont alle schema's van de Europese Championship 15-31 januari 2016, Polen in pdf-formaat met inbegrip van locatie en tijden kick-off. De tv-rechten voor de uitzendingen hebben ARD en ZDF bevestigd, zodat alle games, de DHB selectie kan worden live te zien op de publieke zenders.

Europees Kampioenschap Handbal 2016 Schedule download: Compleet schema als PDF-bestand op twee kanten

De 2016 Europees kampioenschap handbal mannen in Polen zal beginnen op 15 januari 2016 met de eerste wedstrijden in groep A en B. De volgende dag, de groepen C en D hebben hun start van het toernooi. Het Duitse team werd getrokken in Groep C en, net als de andere teams om de twee dagen om de eerste ronde te voltooien. 16 teams zullen strijden in vier groepen. De Poolse team is direct gekwalificeerd als gastheer. De teams uit Kroatië, Denemarken, Zweden, IJsland, Hongarije, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Wit-Rusland, Slovenië, Servië, Rusland, Macedonië, Duitsland en Montenegro die is toegevoegd. Wij zorgen voor de volledige schema op twee pagina's in pdf-formaat. Het Europees Kampioenschap Handbal 2016 Schedule Download toont in één oogopslag alle belangrijke informatie over de afzonderlijke games.

Europees Kampioenschap Handbal 2016 Schedule DownloadDe volledige Europees Kampioenschap Handbal 2016 Schedule te downloaden als PDF-bestand aan twee kanten.

De top drie teams van een groep bereikt de Main Round

Elk team zal spelen in de voorronde een wedstrijd tegen elkaar in dezelfde groep. Alleen de groep vierde uit het toernooi. De top drie teams van elke groep kwalificeren zich voor de belangrijkste round. De belangrijkste ronde tegenstelling tot de vorige EK toernooien op vier in plaats gespeeld worden op verschillende wedstrijddagen, dus dat is een beetje meer hersteltijd. Het Europees Kampioenschap Handbal toont 2016 Schedule downloaden dat slechts vier van de zes teams een van de belangrijkste ronde groepsfase actief zijn in de eerste drie wedstrijden, terwijl de laatste grote ronde gelijke alle zes teams hun laatste groep spel te voltooien.

Letsel problemen de DHB selectie voor de Handbal Euro 2016

Het Duitse handbal team behoort, ondanks enkele problemen en teleurstellingen in de afgelopen jaren zeker van oudsher een van de favoriete handbal 2016. Helaas zal bondscoach Dagur Sigurdsson missen als gevolg van een pees sloop op de heup spieren aan de linkerkant van het veld Michael Allendorf, dat is eigenlijk op het wereldkampioenschap handbal de gewonde Duitse kapitein Uwe Gensheimer moet vervangen in het Europees Kampioenschap ploeg. Sigurdsson blijven daarom zijn toernooi voorbereiding met 16 in plaats van 17 spelers. Meer geblesseerd tijdens het oorspronkelijke ploeg zijn Patrick Groetzki en Patrick Wiencek. Echter, de bondscoach wijdverspreide optimisme en denkt "Duitsland is de beste land om te compenseren voor de schendingen. " Er zijn drie oefenwedstrijden voor het Europees Kampioenschap Handbal, voordat op 15 januari in de voorronde Groep C in Wroclaw tegen Spanje, Zweden en Slovenië voor een plaats in de belangrijkste round.