met de Bloeddruk data download vastleggen patiënten en gezondheidsbewuste hun waarden comfortabel op de computer. De combinatie van de winter en web app platen systolische en diastolische druk, om precies te zijn, met inbegrip van extra gemeten puls.

Bloeddruk downloaden van gegevens met veel grafische evaluaties

Optioneel gedetecteerde bloeddrukdata, andere belangrijke informatie, zoals de bloedsuikerspiegel, lichaamstemperatuur en het gewicht van de gebruiker. Zelfs de locatie van de meting en eventueel gevangen absorptie en uitscheiding van vloeistoffen neemt de gratis app. Verschillende metingen per dag zijn geen probleem, recht naar beneden op de minuut nieuwe records breidt de capaciteit van de medisch assistent. Op basis van deze aldus gecreëerde onze cijfers bepaald bloeddruk data grafische rapporten met inbegrip van grafiek en uitgangen als PDF uit, die het gemakkelijker maken voor zowel gebruikers als artsen om de waarden vast te stellen.

Bloeddruk data downloadBloeddruk gegevens te downloaden voor de bloeddruk meten en analyseren

synchroniseren data-acquisitie tussen alle apparaten

Logischerwijs heeft de helper niet alleen bestaan ​​als Win 8 / 10e van de toepassing, maar ook als een app voor iOS, Android, Kindle Fire en tabletten op Windows 8 RT basis. Daarnaast kan de dataverzameling ook gedaan worden in de browser en in het geval van een gratis applicatie aangeboden synchroniseren tussen alle apparaten. Vital waarden aldus passeerde reist met bloeddruk gegevens kunnen eenvoudig worden gebracht om dezelfde stand van zaken na thuiskomst - erg handig en aanbevolen.

Beperkingen van bloeddrukdata

De gratis versie zorgt voor een evaluatie per dag.